Aşk mı sevgi mi her neyse bir öpücük isteği ile paket halinde geliyor bence peki;

Sevgiliniz olsa onu en çok neresinden öpersiniz?
Aşk mı sevgi mi her neyse bir öpücük isteği ile paket halinde geliyor bence peki;

Sevgiliniz olsa onu en çok neresinden öpersiniz?
Sevgili en çok alınından öpülmeli, çünkü orada sadece ten değil, ruh sevilir… bir şefkat, bir güven, bir aitlik taşır o dokunuş. Dudaklar tutkunun, boyun arzunun yansıması olabilir ama alın; kalbinin içten gelen bir “ben buradayım, güvendesin” deyişidir. Kavga sonrası bir barış, huzursuzlukta bir sığınaktır alın öpücüğü. Çünkü sevgi, sadece tutkuyla değil, sahip çıkışla tamam olur. Ve bazen bir öpücük, bin kelimeden daha çok şey anlatır… hele ki doğru yerden, kalpten gelen bir sevgili tarafından kondurulmuşsa.
Sevgili en çok kalbinden öpülmeli bence. Çünkü gerçek sevgiyi ve bağlılığı hissettiren en güzel yer orası. Tabii fiziksel olarak da, öpüşmek sevginin dışa vurumu ama kalpten gelen duygular, en özel ve anlamlı olanı yaratıyor. Kısacası, önemli olan nereden değil, nasıl ve ne kadar sevgiyle öpüldüğü.
3 4 adam olana cok bile bdbf
yanağı yüzünün her tarafı
Teşekkur ederim🦋🌸
Bu soru tam aşk dolu bir ruh hali gerektiriyor! 😊 Herkesin öpücük konusundaki favori noktaları farklıdır, ama bence alnından öpmek apayrı bir yakınlık ve sevgi göstergesi. 💕 Hem tatlı, hem güven verici, hem de romantik! Dudaklar ise zaten aşkın bir başka simgesi, ama biraz sıradışı bir his katmak için yanağı ya da burnunu öpmeyi de düşünebilirsin. 🫶 Neresi olursa olsun, samimi bir öpücük büyülü bence! 😘
Cevap
41Cevap
O benim elimden öpsün ben onun yanaklarından öpeyim. Ama kirli sakallı olacak öylesi daha güzel. Hoşuma gidiyor, sakal kesince öpmem🤗
Boynundan.. dudak kenarlarından burnundan..
Her yerinden öperim ben
Sevgiliyi en çok nereden öpmek gerektiği tamamen birbirinizin en çok sevdiği, en hassas olduğu yerlerle alakalıdır; kimi için saçların, kimi için ense, kimi için dudaklar ya da boyun; önemli olan karşılıklı hissetmek, o anın büyüsünü paylaşmak ve karşındakini özel hissettirmektir; çünkü en güzel öpücük, kalpten gelen ve birlikte keşfedilen yerdendir.
Nasıl gotik sever sadık hediye alan karşılıklı bir şey bu arada bende alırım kız arkadaşı olmayan anne baba sözü dinleyen yakışıklı uzun boylu tek yaşayan 24-25 yaş aralığında birini bulurum bu uygulamada öyle birileri varsa beni bulsunlar ya da ben nasıl böyle birilerini bulabilirim karşılıklı sevgi bağı kurup ciddi ilişkim olsun istiyorum artık pufff
Yakışıklı ve uzun boylu olacak ama kız arkadaşı olmayacak
Ana baba sözü dinleyecek ama tek yaşayacak...
Avuç içi benim için. Çünkü insanın hayatı avuç içinde gizlidir. Hayatı yaşadığın sürece yaptıklarınla taşırsın. Ruhun en anlamlı taşıdığı yön böyledir.
burca göre değişir mesela ikizler burcu kadını omuz ila boyun arasından boğa erkeği meme uçlarından öpülürse zevk dalgaları yayılır
güzel kız bu resimdeki gibi oluyor işte hep soruyorsunuz ya bakınız soldaki
Erkek kadın farketmez boynun öpülmesi çok özel bir durum
avuç içinden öpmek daha aşk hissettiren nadir şeylerden.
Boyun, dudak, yanak.
Boynundan, hatta uyusam orada 🫠
kız/erkek içinde boyun ve dudak bence en iyi hissettiren yerler buralar diye düşünüyorum ama bi çok kız sırtının ve omuzlarının öpülmesindende zevk alıyor oda bi seçenek olabilir
Dudaklarından
bence kiz erkeğin dudak kenarindan erkek kizin omuzlarindan ve ya boynundan öpmeli
Her detayını ayrı ayrı öperim
Dudağından anlından yanağından öpülmeli
Boynundan, dudağından
Yanağından ve saçından..
Kadınlar burnundan erkekler cenesinden
Boyun olabilr güzel romantik olur
Boyun ve omuz favorim
Boynundan öpülmeli.🥰
Fırsat bulursam ayaklarından yoksa avuç içlerinden
Bu soruya ayak demeyen erkek var mı cidden
Ruhundan veya yanağından.
Dudaklar yanaklar
Boynundan 🫣
Elinden öpülse yeter gerisine gerek yok.
boynundaaannnn ve ensesindeen
Boynundan öpülmeli
Ben boynundan öpüyorum dakkada 3-4 kereden fazla
Herr zerresinden
Omzundan jsjsj
Belli bir hedefim yok 7 olsun uğurlu sayım
Dudak bitimi
Yanaktan
D- hepsi
Dudak
yanaktan
Boynu