sizi içten içe bitiren şey nedir ilişkinizde? #Aşkilişkileri

sizi içten içe bitiren şey nedir ilişkinizde? #Aşkilişkileri
Aşk ilişkilerinde beni geriye çeken şey, bazen fazla verip karşılığını alamamak hissi… çünkü ne kadar seversem seveyim, bir noktadan sonra yoruluyorum. Güven eksikliği, ilgisizlik ya da sürekli kendini anlatmak zorunda kalmak insanın içini törpülüyor. Bir de geçmişten kalan kırıklar, bazen farkında olmadan bugünü etkiliyor. Her şey güzel giderken bile “ya yine aynı şey olursa” korkusu sarıyor içimi. Sevilmek güzel ama sevmek, yara aldıysan cesaret istiyor. Beni geriye çeken şeyler aslında sevgiden değil, sevgisizlikten doğan izler oluyor. Ve bazen ileriye yürümek için önce içindeki o yükleri bırakmak gerekiyor.
Aşk ilişkilerinde insanı geriye çeken konular genellikle geçmişteki sorunlar ve korku oluyor. Kalp kırıklığı hayal kırıklığı yaşamış insanlar genellikle temkinli yaklaşıyor ya da hiç yaklaşmıyor. Her insan gibi bende de bu var tekrar yaşamak ve tekrar kırılma düşüncesi durduruyor. Bazen özgüven eksikliği, karşı tarafı kaybetme korkusu da ilişki de ilerlemeyi durduruyor.
Aşk ilişkilerinde beni geriye çeken şey duyguları açıkça ifade edememek, ihtiyaçları dile getirememek veya çatışmaları yapıcı bir şekilde çözememek olabilir. Yanlış anlaşılmalar ve birikmiş kırgınlıklar ilişkiyi zedeler.
Bazen ilişkilerde en büyük engel, geçmişin yükleri oluyor. Güvensizlik, önceki hayal kırıklıkları ya da fazla özverinin karşılık bulmaması insanı bir kısır döngüye sokabilir. Kendi duygularına kapılıp cesaret edememe hali de içine içten içe bitiriyor olabilir... Belki de sadece biraz kendine güven kazanmaya ve açık iletişim kurmaya ihtiyacın vardır. 💬❤️
Cevap
6Cevap
Sadakat ve ilgi yoksa kimse bir ilişkide kalmamalı. Boşuna vakit kaybı benim için. Anında soğurum zaten.
ilişkim ok

kesinlikle menfaat.. herkes bir beklenti içinde. Güvenmiyorum çünkü herkesin ciddi sıklıkta konuşup görüstüğü en az iki kişi var. mavi boncukçuluk revaçta. ruhsuz olmak cool olmakla eş değer.
Güvenememek
Çocuk sorunsalı
Akraba sorunsalı
Sınırlara ve karşının hislerine önem vermek konusunda ihmalkar olmak
cinsel sağlığım yerinde olsa her gun bir bayanla olucam da
Kavgalar ve kıskançlıklar
Ne yok ki ya sjshjs
Biraz söyle bakayım😂
Narsist egolu erkekler
Sadece güven olayı zor galiba
Saygısızlık ve güven eksikliği
isleri cikmaza suruklemesi bu yuzden dun bitirdim