Evlenmeden önce sev@@mek?

Yav arkadaşlar bir adam var işte çok seviyorum ölüp bitiyoruz birbirimize resmen. Hani birbirimizi yiyoruz didişmekten telefonda, ama yan yana o kadar iyiyizki. Telefonda kır dök ama hani çok aşığız bir sekilde hallediyoruz ama o tutturdu dayanamıyorum okulun bitince zaten evlencezz böyle bişey olursa zaten seni asla bırakmam diye. Çok istiyorum onla bitsek kimseyle olmak istemem diye düşünüyorum zaten. Onu mutlu etmek istiyorum çok zor tutuyor kendini şimdi tatil ayriyiriz yarın evlenelim desem yemin ederim evlenir benle p kadar güveniyorum sevgisine laflarına herşeyi hazır evlilik için. Ancak ailem okul bitmeden vermez perişan olduk. İstiyo beni işte anladınız bende diyorum ya pişman olursam. ya soğuraa benden çok da kavga ediyoruz ya direk bırakır giderse sinirli sert kıskanç birisi de tepesi atınca bide hep istiyo dediği olsun dediği olmayınca gemileri yakiyo. Biseyler oluyodu hen eblenmeden olmaz dedim diye diyo 23 kere açtım bu konuyu reddettin işte daha iki yıl var evliliğe. Dedi o zaman hiç yaklasmsm liseli gibi yaklasirirz öpmem bile dedi. Ama biz böyle yaşayabilecek insanlar değiliz tutkuluyuz aşığız ben 21 o 23 yasinds şimdi yapalim desem istemez gibi de bilmiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum çok tecrübesizim korkağım kararsızım. Çok kırdık döktük birbirimizi kavga ettik özledik diye nolucaz bilmiyorum gerçekten

Evlenmeden önce sev@@mek?