Sizce bu adamla sevgili olmayı kabul edersem mutlu olurmuyum?

25 yaşındayım, bugüne kadar sadece 1 ilişkim oldu oda 20 yaşımdayken. İlk sevgilim benimle ciddi düşünmüyordu o yüzden ayrıldım. Sonrada kimseyi beğenemiyordum, yıllar sonra ilk kez birinden hoşlanıyorum.

32 yaşında bir adamla sevgili gibiyiz. Beraber çalışmıyoruz ama İşle ilgili bir konuda bana çok yardım etmişti öyle tanışmıştık. Onun sayesinde iş buldum ve çalışıyorum bana iş konusunda hala yardım ediyor bazen. 2 defa dışarı çıktık.
her şey gayet iyiydi arabasıda var geldi evimden kendi arabasıyla götürdü ve geri evime bıraktı daha hiçbir uygunsuz hareketini görmedim. İkinci yemeğimizde bana hediye almıştı, altın küpe. Gerçek altın mı değilmi diye kuyumcuya götürdüm ve gerçek altın olduğunu söyledi kuyumcu 5000-6000 lira gibi bir fiyatı olduğunu söyledi. Sonrada benden şans istedi sevgili olmamız için düşüneceğim dedim. Onu araştırdım ve sosyal medya hesabında çocuk fotoğrafları var bir oğlu varmış 10 yaşında. Dayanamadım sordum, stalkladığımı da söyledim, “ çok erken yaşta sevdiğimle evlendim 4-5 sene önce de boşandım, karımı seviyordum karımda önceler normaldi ama sonra psikolojisi bozuldu, delirdi. doktora da götürdüm doktor da bir süre tedavi etti faydası olmadı bende artık onun o hareketlerine tahammül edemediğim için boşandım, mahkemede karım bu halde olduğu için çocuğu bana verdi oğlumla beraber yaşıyoruz, bize annem bakıyor dedi.”

Sizce bu adam doğru mu söylüyor yalanmı?
benimle ciddimi düşünüyor? Onunla evlenirsem mutlu ola bilirmiyim maddi durumu iyi ama sanırım oğlu da hep bizimle beraber olacak?

Sizce bu adamla sevgili olmayı kabul edersem mutlu olurmuyum?