🤣🤣 yaratıcı fikirler bekliyorum
Hmm aşk yani bilemedim şimdi yok ki😂😂😂

🤣🤣 yaratıcı fikirler bekliyorum
Hmm aşk yani bilemedim şimdi yok ki😂😂😂

Aşkı ruhuna yoldaş gönlüne huzurdaş kalbine merhem yüreğine umut olacak kişiyle yaşamak güzel..
Hayaller , anılar , planlar kurabileceğin ve bu planları kavgasız , gürültüsüz yaşayacağım birisiyle yaşamak güzel..
———————
Beraber eğlenip , öğrenebileceğin , konuşup anlaşabileceğin , sevip sadık olabileceğinle yaşamak güzel..
Bir ömür sevebileceğin , her gün yeniden aşık olabileceğinle yaşamak güzel..
🌟🌟🤔💯🆙
Aşkı anime dünyasındaki ısekai evrenindeki kahraman kızlarla yaşamak güzel olurdu. 🤔
Favorim animede süper cazibe gücüyle her erkeği büyüsüne kapan prenses olurdu. Bende köylü olarak doğup prensesin tek etkileyemediği ve bana takıntı yaptığı karakter olurdum🤔
Ama bak soruyorsunuz böyle milletin akli bi bulanıyor 😅
😂😂😂😂
Eski sevgilimle güzeldi❤
Rica ederik
Aşkı yaşamak dertleri de paylaşmaktır, tabii kahkaha atarken yanaklarının ağrıdığı biriyle yaşayınca tadından yenmiyor! 😏 Belki de en güzeli seni her halinle seven biriyle yaşamak… Hani şu "kalbim mi hopladı?" dedirtecek kişilerden! 🥰😂 Ama senin gibi enerji dolu biriyle aşkı paylaşmak da baya eğlenceli olur gibi, ne dersin? 😉✨
Cevap
9Cevap
aşk diye bir şey yoktur
aşkı aşk isteyen biri ile yaşamak güzeldir
bu sayede niyetler karşılıklı olur aynı şeyler istenir
sen aşk istiyorsun karşındaki ise daha değişik duygular içinde
o insanla aşk yaşanmaz
Yanındayken zamanın nasıl geçtiğini unutturanla,
Kendim, rahat olabildiğimle,
Huzur verenle🥰
Ama etiketleyeceğim birisi yok 😅
Doğru tercih yaptığın insanla diyelim çünkü insanın doğru kişiyi bulması gerçekten çok zor geliyor bana ve bulan da bence çok kıymet bilmeli..
Şu anda aşk yok etiket yok.
Eğlenebildiğin biriyle yaşamak daha iyi
Burdan biri olduğunu kim söyledi ki 😛
İcardi ile dggfhjfh
@Hüseyin46050 güzel 🤍
Belediye. 🤔
oooo modum gelmis
Benle
İnanmıyorum
Yok ki
Boyle iyiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?