Bimde çalışan kızla sevgili olunur mu acaba (bimde sevgili 9.99 tl miş ) ?

evet konuya geçelim geçen gün bime alışveriş yapmaya girdim o yeni gelmiş aynes sütleri diziyordu bende kolay gelsin dedim tabi oda sağol dedi arkasını döndü birde ne göreyim böyle güzellik olamaz arkadaş kızın gözleri ela 1.74 falan boyuda 60 kilo göğüsler kaç b bilmiyorum ölçmedim güzel göğüs kız valla rahat bir 80 b var öyle tamin ediyorum ben kıza kaç dakika o vaziyette baktım anlamadım galiba 10 dakika fkn buyurun efendim ne vardı dedi bende h prdon dedim alıcaklarımı aldım kasay geçtim 20 tlye 4 poşet yiyecek lmıştım nasıl o kadar çok alışveriş yaptım bende şaşırdım sonra çıktım kız çok tatlıydı aşık oldum galiba neyse iki gün geçti kız yoktu bimde onu sordum tipini flan anlattım kızın diğer çalışanlara ha onu işten attılar dedi bana hayallerim yıkıldı benimkisi imkansız bir aşk hikayesi oldu

uzun uzun okumayanlar için özet geçiyorum arkadaşlar bimdeki elemana aşık oldum :/

onu nasıl bulabilirim yardım edin :)))

@m_fatmanur @akSjLady @Fiercyy @tugce_ @Aysgllgsya @_Anastasia_ @birinebakıp_cıkıcam @sibelsibel1 @depresyonkraliçesi @monnaarosaa @Saxobeat @newwi @_Mucoo_ @delikız93 @lichen @Afroditt_ @IşıLLL34 @Bebegimcokadisin @delikız93 @Kisstanblue @angaranınbaglarıı @Oğulcannnnn
Güncellemeler
+1 yıl
tamam ya şaka yaptım nasıl gandırdım sizi kankalar ahahahhah çok pis kandırdım :DDD
Bimde çalışan kızla sevgili olunur mu acaba (bimde sevgili 9.99 tl miş ) ?