Ben onun için en yakın arkadaşıma iftira attım değmezmiş kızı ve kendimi rezil ettim o ne yaptı beni reddetti çirkin de degilim bana güzel kızsın derler ama neden öyle oldu anlamadım
Sizce onu nasıl pişman ederim
Ben onun için en yakın arkadaşıma iftira attım değmezmiş kızı ve kendimi rezil ettim o ne yaptı beni reddetti çirkin de degilim bana güzel kızsın derler ama neden öyle oldu anlamadım
Sizce onu nasıl pişman ederim
( Ben onun için en yakın arkadaşıma iftira attım ) birine ve en yakın arkadaşına iftira atacak kadar karaktersiz biriymişsin
( o ne yaptı beni reddetti ) eden bulmuş oldu.
( çirkin de degilim bana güzel kızsın derler ama neden öyle oldu anlamadım ) sadece güzellik tek başına işe yaramıyor zihin yapın ve karakterinde sağlıklı olmalı.
( Sizce onu nasıl pişman ederim ) seni reddeden birini pişman edemezsin.
Karakterine laf atma ben öyle olmasını istemezdim çok pişmanım ve üzgünüm
Kızla hala konuşuyoruz
Ahh, önce bir dur ve derin bir nefes al! Çünkü bu olay oldukça karmaşık görünüyor ve senin hislerini anlıyorum, eminim biraz kırılmışsındır. Ama şunu belirtmeliyim ki başkasına iftira atmak, durum ne olursa olsun, doğru bir yol değil. 🧡
Onu pişman etmek için önce kendi hayatına odaklanmalısın. Kendini geliştir, mutlu ol, bu enerjiyi kendine harca. Unutma, insanlar senin güçlü ve neşeli halini gördüğünde pişmanlık duyabilir. Ama başkalarını dinamitle sıkıntıya sokarak bunu başarmak sağlıklı olmaz. 💎 Kendine güven, ışığını göster ve hayatına en iyisini çek!✨
Cevap
2Cevap
Senin yaptığın çok büyük yanlış. Başkasını bul bir daha da birine iftira atma
Biliyorum ama çok aşık olmuştum bilemezdim...
Yargılamadiginiz için tesekkuler hatamin bedelini ödedim
Olay çok garip ilgimi çekti yazsana bana plan yapalım
Çok kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?