Merhaba, 2.5 yıldır bir kızla beraberdim. Onun ve benim ilk ilişkilerimizdi. Bazen sık sık tartışsak da aramızdaki çekim gerçekten yüksekti. Birlikte olduğumuz son ay benim işlerim gerçekten çok fazlaydı. 14 mayısta bu kızdan 50 kere özür dileyerek ilk kez onu ektim. Ve işlerim yoğun olduğu için çok fazla görüşemedim. (yinede haftada en az 2 kere görüyordum). Ayrıca aramız pek iyi gitmiyordu bir süredir. 28 nisanda galata kulesine çıktık, 3 mayısta birlikte uyuduk hayatımızda ilk kez hem de. Bu kız benim çok yoğun olduğum bir gün olan 15 Mayıs günü beni aldattığı o çocuğa, "selam tanışabiliriz istersen ❣️" gibi bir mesaj atmış. Ben bunu birkaç gün sonra onun telefonundan gördüm ama hesabı ortak bir arkadaşıyla kullandığını bildiğim için ve eski sevgilime de sonsuz güvendiğim için hiç kötü bişey düşünmedim, sormadım bile. 23 mayısta bu kız benden ayrıldı. Ben 2 hafta boyunca çok peşinden koştum, 2. hafta bana dedi ki, - bu arada mailden yazıyorum heryerden engelliyim - "Hayatımda yeni biri var, lütfen daha fazla rahatsız etme ve saygı duy, yoksa seni şikayet ederim". Dostlar ben bu kıza hala çok güvendiğim için mal gibi inanmadım. 2 hafta daha bekleyip çalıştığı yere gittim, bir de hediye götürdüm. orada dedim ki "eğer birisi varsa bana bunu kanıtla lütfen. Çünkü ben belirsiz şekilde yaşayamıyorum." O bana yeni çocuğun fotoğrafını gösterdi ve dedi ki "Ben artık onu seviyorum, daha fazla çocuk olma git kendine göre birini bul. Ayrıca daha fazla beni rahatsız edersen, annen ağıt yakacak, anneni çok seviyorum o yüzden bir şey yaptırmayacağım. Yeni tanıştığım çocuk mit ajanı", dedi. Ben onun çalıştığı yerden çıktım ve eve dönerken hiç iletişim kurmamış olduğu annemi aramış ve demiş ki," ben oğluna blöf yaptım hayatımda biri var diye, beni bıraksın diye yaptım". Ama dostlar ben çocukla çekildiği fotoğrafı gördüm. Bu kız neden böyle bir yalanı anneme söylüyor? Sonuç olarak size sorum şudur: Ben yeni tanıştığı çocuğa şu mesajı çekmeli miyim?
"Hocam selamünaleyküm, sana bazı şeyleri anlatmam gerektiğine karar verdim. Bu gerçekler suratına bir tokat gibi çarpabilir hazır ol. Şuanda birlikte olduğun kız, - isim, soyisim-. Benim 2022 ekim ayından beri birlikte olduğum, birlikte evlenmeyi düşündüğümüz kişi oluyor kendisi. Bu kız benden ayrılmadan seninle birlikte olmuş anlaşılan. Bu hareketi yaparak sadece beni aldatmış olmadı, aynı zamanda seni aldattı. Ben sanırdım ki bu kız beni aldatmaz. Çok iyi birisi olduğunu düşünürdüm. Fakat hayat bazen güzel dersler verdiriyor. Bunları sana anlatmamın sebebi karşındaki kişinin karakterini bilmeni istemem. Bunu bir kıyak olarak görmeni temenni ederim.
Sana belki de cevap olarak, 'ben zaten duygusal olarak ondan kopmuştum, geçinemiyorduk' tarzı zırvalar üretebilir. Duygusal olarak kopan bir insan sevgilisiyle galata kulesine çıkıp hatta birkaç gün sonra onunla uyuyup, 2 hafta içinde seninle konuşmuş hatta buluşup ettiyse, bunun adı aldatmaktan, sahtekarlıktan başka bir şey olamaz."
Okuyup içten yorum yapan, yapmayan herkese teşekkür ederim. Kafam bu kadar karmaşık olmasa yazmazdım buraya. Ama sağlıklı düşünemiyorum ve ben mutsuzken onun mutlu oluşuna, beni ölümle tehdit etmesine, yüzüme karşı 'onu seviyorum' demesini kaldıramıyorum ve intikam almak istiyorum. Umarım hiçbiriniz böyle bir durum yaşamazsınız.
O kıza atmak isteyip atmadığım şarkı da şudur:
Kızın olursa adını benim adımı koyarsın birgün bitersek derdi bir de... Kızım olursa şebnem koyacağım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer