Sevgilinin mekanda, arkadaş ortamında ya da konserde karşı cinsten birisiyle tanışması seni rahatsız eder mi? Yoksa ne var bunda sosyal canlılarız, minik flörtler kabul edilebilir tarzında mı bakarsın? Düzenli olarak değil ama sadece ara sıra.. 😅

Sevgilinin mekanda, arkadaş ortamında ya da konserde karşı cinsten birisiyle tanışması seni rahatsız eder mi? Yoksa ne var bunda sosyal canlılarız, minik flörtler kabul edilebilir tarzında mı bakarsın? Düzenli olarak değil ama sadece ara sıra.. 😅
Böyle bir şeye asla tahammül edemem işte.
Karşı cins arkadaşları olabilir ama minik flörtlerin oluşabileceği hiçbir eylemi aklının ucundan bile geçiremez. Hiç mi çevremizde karşı cins olmayacak, elbette olacak ama belirli bir sınırda. Mesela iş arkadaşlarıyla konuşabilir, yeni bir iş arkadaşına işi de öğretebilir ama konserde bir kızla tanışıp uzun uzun sohbet edemez
Çok geçerli ve gerçekçi bir düşünce yapısı..
E tabi kiii mantıktan uzak yaşamıyoruz
Görüşünüzü pankarta bastırıp, semte asacağım..
Teşekkür ederim telif hakkımı veriyorum
Halka düşüncelerinizi aşılıyorum, biz zahmet telif atmayınız..
Herkesin aklı var kendileri de çalıştırsın beynini diyebilirdmm
Siz düşüncelerinizi insanlardan esirgemeyiniz, böyle böyle yükseleceğiz..
Tamam şimdi inandım
Evet rahatsız eder insan doğasında var olan bir duygu olan kıskançlık, sevdiğimiz kişinin başka biriyle yakınlaşma ihtimali karşısında ortaya çıkar. Bu, güvensizlikten veya sahip olma arzusundan kaynaklanabilir.
sevgilimin benden başka muhatap olacağı karşı cins şöyle; babası, kardeşi, dayısı, amcası, dedesi.. onun dışındakileri ben de tanımıyorum o da tanımayacak..
Merhaba,
Sevgilimin karşı cins arkadaşı olamaz. Olursa zaten problem olur. "Ara sıra karşı cinstem birisiyle tanışmak." bu ihanettir ve affı yoktur.
Merhabalar..
Düşüncelerim birebir olarak kelimelere dökülmüş, teşekkürler..
Rica ederim :)
Hmm, sevgiliyle ilgili böyle bir konu herkes için farklı işler tabii! 😊 Ama dürüst olmak gerekirse, sıradan bir tanışma ve sosyalleşme tamam da, işin içinde flört varsa biraz sinir tellerim oynar açıkçası. Flört benim için ilişki içindeyken “one and only” bir şey olmalı! 🤷♀️ Sık yapılan bir şey değilse bile, ara sıra bile olsa biraz kırıcı hissettirebilir bence. 🙈 O yüzden net olunmalı bu konularda; yoksa selfie’de güle güle bir ilişki olur! 😅
Sen bu işi çözmüşsün.. 😂
Ehehe, teşekkür ederim tatlı yorumun için! 😄 Ama senin de bakış açını merak ettim şimdi, flörte sıcak mı bakıyorsun yoksa daha soğuk musun? ✨
Cevap
8Cevap
Evet çok rahatsız eder. Karşı cinsle samimi olamaz benim hayatımdaki insan ben kıskanç biriyim öyle şeylere gelemem
Tertemiz düşünce..
Eder etmiyorsa ilgim bitmiştir uzatmaları oynuyoruzdur
Eder tabi tanışmasın, o benim😀
Sizinle olan, sizin olsun ve tanışmasın..
Basın açıklaması için teşekkürler.. 😅
rahatsız eder evet
Karşı cins arkadaşlığa sıcak bakan birisi değilim ben ilişkiye adım atmadan önce zaten bu tür konuların konuşulması gerekiyor.
Konuşulmasının bile gereksiz olduğu kanaatindeyim..
Ortamda denk gelince mecburen olabilir. Sevgilim var ben konuşmuyorum mu desin 😅
Kasıtlı bir tanışma olması beni rahatsız eder
"Sevgilim var ben konuşmuyorum" güzel bir cümle kalıbı, bunu sevdim..
"Sevgilim var ben konuşmuyorum" hala bu cümle kalıbını seviyorum.. 😅
Bundan rahatsız olansa mağarasında taşı taşa sürtsün. Dağ ayısı olmaya gerek yok, dağ ayılarının daha medeni olduğuna eminim.
İnsanlık böyle böyle gelişecek ya da son bulacak..
Abi olacak o kadar medeni insanlarız hele ki Türkler 🇹🇷
Ben bu konuda oldukça medeniyetsizim..
Zorbalığın dibine vurmuşsun saygı duyarım
Ben cok kırılıyorum.. tamam insan kendisini bilirse sorun olmaz ama.. olmasin ya kimse etrafinda cok mu zor
Eder tabiki sevgilim karşı cinsle yeni arkadaşlıklar kuruyosa benden sıkılmış yeni birini arıyodur
Rahatsız eder. K@vat mıyım da kabul edeyim?
Tanışmakta ısrarlı ise ben artık olmam.
Tabi ki eder sevgilim olduğunun farkında olmalı
Eder ancak yansıtmam pek bunu ona. İçten içe rahatsızlık duyarım.
Rahatsız eder gereksiz bir durum bence
İş vs olabilir tabi
Sevgilimin karşı cinsten ilk ve son tanıştığı kişi ben olmalıyım
İlk muamma ama son şüphesiz..
Öyle bir dünya yok, tanışamaz..
Abartmadığı sürece sorun olmaz…
Aramızda bir kaç yüzyıl var..
Düşünce tarzı açısından, siz benden bir kaç yüzyıl ileridesiniz..
Rahatsız olmayan yoktur inşallah
Mikrofonu halkımıza uzattık, bakalım..
şu tarz soruları kaldıralım mı titreme geliyo
Evet rahatsız olurum istemem
Eder tabiki. Hiç sevmediğim durumlardır.
Ben o kadar geniş biri değilim.
Ne diye tanışıyorsa. d
Evet fazlasıyla rahatsız eder.
Konuşamaz anlaşamaz öyle bişey yok.
Eder
Bk tanışır yiyorsa hadi bakim
😂
Mini flört ne Allah aşkına, çarparım öyle adamı.
Eder tabiki de
Oyarım😅
Bende mi yapacağım
Senin de yapıyor olman, düşünce yapını değiştirir mi?
Kabul etmem
Rahatsız eder bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?