Erkek arkadaşımla sadece mesaj üzerinden konuşuyoruz bundan çok rahatsız?

Erkek arkadaşım la uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz 1.50 yıldan beri beraberiz onunla farklı bir şehirde tanıştık iki ay beraber zaman geçirdik sonra ben memlekete döndüm ama doğduğum yerin çografi şartları ve göçmen insanlarından dolayı dışarı çıkamıyorum pek haftada bir kere felan belki erkek arkadaşımda gelemiyor bulunduğum ilçe akrabam diye ve bende zaten çıkamıyorum ev genelde müsait olmadığı için babamlar annemler evde olduğu için onunla sadece mesaj yolu ile konuşuyoruz görüntülü ayda belki bir kere sesli mesaj atmamı istiyor bende ev müsait olmadığı için onuda atamıyorum arama da ayda bir kere felan onlarda genelde 5 10 dakika felan sürüyor kendi özlemimizi gidermek için günlün foto atıyoruz ama erkek arkadaşım tatmin olmuyor görmek istiyor duymak istiyor mesaj olarak konuşmak istemiyor sadece iki ay beraberdik o günden beri sadece geçen zamanda mesaj ile konuştuk %99 unu erkek arkadaşım bazen soğuyor gibi hissediyorum eskisi gibi değil gibi sizce bende mi hata var ben mi abartıyorum yoksa o mu

Erkek arkadaşımla sadece mesaj üzerinden konuşuyoruz bundan çok rahatsız?