Sanal arkadaşım bana yalan söylüyor arkadaşlığı devam ettirmeli miyim?

Arkadaşım bana hiç yüzünü atmadı sonra bir gün profil fotoğrafı yaptı ve o fotoğrafta bile yüzü net belli değildi bana yakışıklı olup olmadığını sordu. Bende tipin net anlaşılmıyor yakışıklı olup olmadığını anlamam mümkün değil dedim. O da beni ona çirkin demekle suçladı ve o gün kavga ettik bir kaç ay küstük. Küs kaldığımız dönemde profil fotoğrafını başkasında da gördüm ama konduramadım. Profil fotoğrafını araştırınca pinterestten alınmış rastgele bir fotoğraf olduğunu anladım. Ona bu durumdan hiç bahsetmedim. Bir şekilde barıştık ama bir gün bir şaka yaptı güldüm geçtim. Şaka nın ekran görüntüsünü kuzenime atınca sevgilisi olan birisinin böyle bir şaka yapması normal değil dedi. Bende sorguladım sonra bir şaka daha yaptı ama önceki şakanın yanında çok hafif kalıyordu. Belki sevgilisi bile yoktu diye düşünmeye başladım. Daha sonra aklıma önceden yaşadığımız bir konuşma geldi ben ona şakasina belki ismin bile bu değil demiştim ve haddinden fazla ciddiye almıştı. Bir insan tüm hayatı hakkında yalan söylemez de mi? Arkadaşlığı sürdürmelimiyim?
Sanal arkadaşım bana yalan söylüyor arkadaşlığı devam ettirmeli miyim?