ilişkinin düzenli bir seyirde ilerleyebilmesi için mutlaka çok seven tarafın erkek mi olması gerekli?

ilişkinin düzenli bir seyirde ilerleyebilmesi için mutlaka çok seven tarafın erkek mi olması gerekli?

Bence doğru. Biz kadınlar sevmesini bilmiyoruz bence. Seven erkeklerinde neden seviyorsun dermişcesine burnundan fitil fitil getiriyoruz. İlgi manyağı, değişik varlıklarız. Sadece kendimizi düşünürüz, karşımızdaki insanın sevgisini kullanarak her istediğimizi yapmaya mecbur gören uşak olarak görürüz. Ama o biz den tek bir şey istese kırk dereden su getiririz yapmamak için. Bir kız olarak bana bunları da söyletiyorsunuz ya hemcinslerim helal olsun. Linçlemek isteyen istediğini yazabilir, ama alacağı cevaplara güvenmeyecek. Nefret ediyorum bu tür hemcinslerimden. Duygusuz, bencil, insan müsveddeleri.
Hiçbir erkek ilk başta evlilik düşünmez. Takılırız kafasıyla ilişkiye başlar. Erkeğin fikrini değiştiren kadın olur. Aslında kadının sevmesi daha elzemdir. Kadın işini bilirse erkeğe istediği her şeyi yaptırabilir jxjxjx
Öyle bir cevap yazdın ki mübarek cübbeli Ahmet yeni yasa çıkardı sanki djdjjd
Katılmıyorum.
Erkeğin sevdiği ilişki çok daha dengesiz oluyor çünkü biz evlenemiyeceğimiz tamamen bize ters yaşam tarzı olana da aşık olabiliyoruz bu ilişkiler evliliğe gitmiyor genelde.
Kadının sevdiği ilişkinin evliliğe gitmesi daha mantıklı kadın severse ayak uydurur.
Tam tersi aslında.. Kadın çok seviyor ve istiyor ise her şey onun isteğine göre şekilleniyor..
Mersi..
Bu söz aslında biraz abartıya kaçmış gibi ama altında bir gerçeklik de olabilir. İlişkilerde denge ve karşılıklı sevgi önemli. Kadın ya da erkek fark etmez, bir taraf sürekli daha fazla çaba sarf ederse yıpranabilir. Romantik bir ilişki iki kişinin uyumlu bir çaba göstermesiyle güzelleşir. Sevgi kimde fazlaymış diye dövize çeviremeyiz sonuçta, değil mi? 😊 Önemli olan karşılıklı saygı, sevgi ve anlayış! 💕
Cevap
21Cevap
Yokk be değil bence pikaa @RenkliZihin doğru mu 😅😅
Hiç bilmiyorum o raddeyi göremedim daha tatlım...
@RenkliZihin gıcık
😂😂😂
Yok be bu durumlar tamamen kader kısmet işleri gadası
doğru değil.
Evet, erkeğin çok sevdiği ilişki evliliğe kadının çok sevdiği ilişki psikiyatriye gider. Üzülecek olan kadınlardır. sevgilerinin karşında değer görmezlerse karanlık tarafa geçerler. takıntı ya da saplantı boyutuna evrilir. Az sevip çok politik olun. mlMutluluk garantili çözüm bu.
Yok yaaa iki türlü de seviyorsa evliliğe gider
Ve bi taraf isteemdiği halde ısrarla aslında hasta olan kişi çok ısra ediyorsa bu da istemeyen kişiyi hasta eder hatta ikisini de hasta eder
O yüzden kaeşılıklıysa iyi olur her eşy bunun azı çoğu yok zaten ya seviyorsunudur ya da yok
Kesinlikle çok doğru. Daha çok seven erkek olunca kadına kıyamıyor ve isteklerini gerçekleştirmek için uğraşıyor. Kadının daha çok sevdiği ilişkilerde adam onu cepte görüyor bir süre sonra sadece
farkettiyseniz yorumlarda erkekler saçma bir söz olduğunu, kadınlar doğru bir söz olduğunu savunmuş. şahsen ben de bu sözün çoğunlukla doğruluğuna inanıyorum.
Evlilik öncesi için konuşursak evet ama evlilikten sonra da kadının sevmediği durumda evlilik erkek için tımarhane oluyor.
Çok seven tarafın kadın olması gerekiyor, çünkü alfa erkek aldatılma riskini göze alamaz. (Beta erkekler konu dışı)
Kadın huzursuzluk arar
Erkek huzur arar
Genel motto budur
Erkeklere pırlanta takanlar tarafından söylenen sözlerdir, kıymeti yoktur benim için…
Belki bir tık fazla olabilir veya eşit olabilir ama kadın çok severse olmaz
Çok doğru ayrıca kadınların hepsi sevmez kullanır
Hiç bir zaman eşit olmuyor hep bi taraf daha fazla seviyor
Ne olursa olsun sevgiyle olan her şey hızlıca son buluyor, en iyisi görücü usulü galiba 🤣.
bu daha çok seven kişilerin birbirine nasıl davrandığıyla ilgili sanırım
Doğru olabilir. Ama tabiki yine de en sağlıklı olanı denge bence
Kadın daha çok sevmeli…. Bem yürek koyarım zaten ama karşımdaki kadın daha çok seven taraf olması daha doğru ve sağlıklı olacaktır …
Gene kabak erkeklerin başına patlamış
Tımarhanelk oldm valla
Evet kesinlikle katılıyorum.
Kadın istemezse olmuyor bu işler.
Sade erkeğin sevmesi ile evlenip olmuyor
Karşılıklı olmalı bilhassa kadın sevmeli
Aşırı saçma söz.
Yok ne alaka
Kesinlikle
Doğru olabilir
Değildir
İlk duydum