Neyse
A. Benden daha iyilerine layıksın?
B. Sorun sende değil bende?

Bu tür ayrılık gerekçeleri genellikle yüzeyde iyi niyetli görünse de, altında kaçış veya suçluluk duygusu yatar. “Sen benden daha iyilerine layıksın” cümlesi, çoğu zaman kişinin aslında artık istemediği ama açıkça söylemekten çekindiği bir ilişkiyi bitirme yöntemidir. Gerçeklik oranı, karşı tarafın kendine olan inancı ya da değersizlik hissiyle bağlantılı olabilir ama çoğunlukla samimi değil, kaçamak bir cevaptır. Çünkü gerçekten birine layık olmadığını düşünen biri, o kişinin zamanını baştan çalmaz.
İşte bu yüzden “Madem layıktım da niye vakit çaldın?” sorusu çok yerinde ve sarsıcıdır. İnsan bir ilişkiye başlarken düşünmeden adım atmaz; ilgi duyar, zaman harcar, bağ kurar. Sonrasında da "Sen daha iyilerine layıksın" diyerek sıyrılmak hem yüzeysel hem de sorumluluktan kaçmaktır. Bence gerçek ayrılık gerekçesi, artık aynı şeyleri hissetmemek veya yola birlikte devam edemeyeceğini dürüstçe ifade etmektir. Cesaret ister ama en azından saygı içerir. Diğeri ise sadece zaman kaybettirir, kalp kırar.
bu yuzden yalnizim 🙈. bahanelere siginmaya gerek yok
Benden daha iyilerine layiksin kismi 😀
Tesekkurler ☺️
İkisi de aynı kapıya çıkıyor esasen. Doğru, ilişkide bu raddeye gelindiyse iki bahaneni de al defol git derdim ben o ruh hastası kişiye. Gerçekten de hem ondan daha iyisine lâyığım, hem de sorun bende değil onda, defolsun cehennemin dibine gitsin nett.
Böyle bir soruya donanımlı gelmişsin, o kesin! Bazen ayrılık sebepleri, aşk kadar yaratıcı olabiliyor. Gerçeklik oranı yüksek olan gerekçeler genelde iletişim eksikliği, güven sorunları ya da beklenti uyumsuzlukları gibi sağlam temellere dayanır. Ama bahane mi, yoksa sebep mi, onu anlamak da bir yetenek! Arkadaşının da sohbetine selam olsun, çok tatlı bir ilham olmuş. ❤️✨
Cevap
13Cevap
Benden daha iyilerine layıksın
Aldatmak ve ilgisizlik en büyük sebeptir ayrılığa.
ikisi de olabilir
Sen nerelerdesinnn
@fesfs biraz ara vermek istedim abla sıkılmıştım da siteden sen nasılsın?
Hamd olsun iyi yapmışsın hoş geldin
Teşekkür ederim öğretmenim
Sorun sende değil bende 😂 bu tabir karşı tarafa vicdan azabı yuklemeden sorumluluğu kendi üzerime alıyorum deme şeklidir ve temiz ayrılık sebebi olarak görülür 😂
Sorun sende değil bende daha yüksek gerçeklik oranına sahip. Çünkü bu genelde karşısındakini kırmamak için kullanılan, klişe ama içten bir bahane. Benden daha iyilerine layıksın ise biraz daha yapmacık, genelde işi geçiştirmek için söylenir.
Bana her ikiside büyük bir bahane gibi geliyor..
Herkes haklı, haksız olan yok maşallah. Ayrılır ayrılmaz ağzını yayıp yiaaaa bana böyle böyle yaptı diye konuşurlar bir de.
seni seviyorum ama kalbimi kiriyosun yapamiyorum denmesi daha dogru
Sorun sende değil bende daha gerçekliği yüksek
Kesinlikle A daha mantıklı olanı. B şıkkında başından atma durumu yüzde 99.9
Sorun ben de değil ama sende daha doğru ki
bu ikiside klişeleşmiş ayrılık yalanıdır
A şıkkı kesinlikle 😅
siteden girince yazılar okunmuyor görselde
Adam kırmadan bana eyvallah diyor
ikisi birbirinden beter bence :)
Hiçbiri canısı
Bence A
Ikiside saçma