Sevgilim benimle görüşmüyor?

Merhaba 4 yıla yakındır bir ilişkim var. Ailelerimizin de bildiği ciddi bir ilişki. Sevgilime daha önce de bu konuda ki şikayetimi dile getirdim ancak beni anlamak istemedi. Bu son bir aydır da görüşmedik. Evet yoğun çalışıyor bende çalışıyorum. Olduğumuz yer doğu bölgesi ve küçük bir şehir daha önce bu görüşme konusu açılınca hep görüşemeyiz insanlar görünce bu kız rahat biri hep görüşüyorlar gibi bir algı oluşacak olduğumuz yer bu şekilde sana laf gelsin istemiyorum demişti, evimin önüne gel o zaman 5 dakika bile olsa görmeye gel demiştim baban sana kızar dedi ki babam gerçekten aşırı baskın bir karakter.. benim yüzümden laf yeme uygun gördüğüm zaman görüşelim felan demişti. Ancak bu bir aydır kapıma beni görmeye hiç gelmediği için aşırı kırıldım söylememe rağmen haksız olduğumu söyledi. Yok yoğunum çalışıyorum geç çıkıyorum bazen erken çıkıyorsun arkadaşlarınla oturuyorsun dedim ancak anlamadı beni. Hep şikayet ediyorsun hiç memnun değilsine konuyu getirdi. Bu durumu sevgisizliğe veya üçüncü bir şahısa yormadım elbette sevmeyen adam 4 yıldır da kalmaz yanım da zaten ki bir çok anormal kıskanç tavrıma rağmen.. ama adını koyamıyorum derin düşününce aklımı kemiren şeyler oluyor. Bu konuda kendimi güzelce anlattım kavga ederek anlattım değersiz hissediyorum dedim. Genel olarak ilgili sevgisini belli eder hissettirir dile getirir ama bu konuda değersiz hissediyorum.. fakat anlaşamadık ve çok kötü kavga ettik. Sanırım ayrılmış bile olabiliriz. Bana yardım eder misiniz? Neden görüşmüyoruz yani ne anlam çıkarmalıyım? Aklımı kötü şeylerle doldurmak istemiyorum ama engel de olamıyorum artık bahane geliyor bana. Yok sen niye demedin diyor erkek olarak sen gel gör yani sen süpriz yap.. yardım edin lütfen

Sevgilim benimle görüşmüyor?