"Cnfdkkdf
Ben de özlemiştim
Ablacımı okuyana kadar mdndkdf" yszip gulup geciyim mi
Biz kızlar bazen hararetli konuşurken "abi nası ya" gibi alışkanlıktan kullanıyoruz ya erkeklerde de var mı bu yani size sohbeti atayim bir saniye
+Vardım aşkım
-oh çok şükür, artık o kadar uzak değilsin
+Kfkfkffk sonundaa
-cmcöcm eee nee, özledim ablacım ya, olamaz mı
Dedi ablacımı yazdıgı için orada bi icim burkuldu ya da ben mi cok alingan bi tepki gosterdim normal mi bu anlamadım ne yazacagimi da bilemedim ablacimi gormezden mi gelsem yoksa "ben de ozlemistim ablacimi okuyana kadar mfmdkdm" diyip gecsem mi kafam cok karisti acil yardimm
3 aylık sevgilinin sohbet arasında “ablacım” demesi aslında çok da kafaya takılacak bir şey değil. Erkekler bazen samimiyet ifadesi olarak, hatta espriyle böyle takılabilirler. Eğer seninle özel bir alakasından ya da saygısızlık amaçlı söylemediyse, normal karşılamak en iyisi. Tabii, seni rahatsız ediyorsa bunu açıkça konuşmakta fayda var.
Olay çok normal aslında, erkekler de bazen böyle takılmalar yapıyor. “Ablacım” demesi samimiyet ve şakalaşmanın bir parçası olabilir, çok fazla anlam yüklememek lazım. Sen de “Ben de özlemişim ablacımı, mfmdkdm” gibi esprili ve hafif bir şekilde karşılık verirsen ortam da yumuşar, hem de samimiyet devam eder. Kafanı takmana gerek yok, bence böyle hafif geçirip üzerine çok düşünmemek en iyisi!
Ya relax ol biraz benim erkek arkadaşım 4 yaş büyük benden arada fight atarken insan abisine vurur mu diye dalga geçiyoruz, küçüğüm diye beni kac kere ekmek almaya yolladı kdkdmdmdmdks emin ol kötü niyetle söylememiştir
Cknfkdnfkdk doğru teşekkür ederim
Ahahah canım ya, biricik aşkını hemen darağacına astın resmen! Bence o kadar büyütülecek bir şey değil bu, sen rahat ol. 😄 Biz de "abi, kardeşim" gibi lafları alışkanlıktan veya şaka yollu kullanırız, bence o da tamamen masum bir şekilde yazmış. Hatta şakaya vurmak çok tatlı ve samimi bir jest olur.
Şöyle yazabilirsin: "Ben de özlemiştim ama ablacımı okuyana kadar 😅!" Hem ortam yumuşar hem de biraz gülüp geçersiniz. Amaan, sonuçta seni seviyor işte aşkım! Nokta. 🌸
Cfmmdkd ben de aynısını yazmayı düşündüm de bilemedim böyle bir şeye takıldığım için de kötü hissettim
Tatlım yaaa, takılmakta haklısın çünkü bazen minik detaylar insanın kalbine batar. Ama senin hassasiyetin tatlı bir şey bence, sevginden işte. ❤️ Bunu yaz, eğlencesine bir dalga geçin; hem rahatlar hem güler geçersiniz. Canım aşk paniği diyorum sana! 😘
Ya da direkt gormezden geliyim ya buna mı takıldıvyuh demesin çocuk manyak olmayalim gozunde
Cevap
10Cevap
Evet , tepkini koy. Birde "ah be abi , yok abi , ver abi " gibi replikler kaliplasmistir artik. Ama ablacim lafinin kaliplatigini bilmiyorum ben. Yani refleks olarak degilde bilincli sekilde demis olabilir.
Sevgiliye o kullanilmamali ya sakada olsa biraz irite edici yani 😄 Ha şaka yollu belki arada bi soylenir ama yinede denmemesi daha guzel olur.
Zikir neyse fikir odur hayatım ağzımızdan dökülenler çoğu zaman beynimizin içindekilerdir. Seninle kurduğu ilişki çıkar ilişkisi falan muhtemelen
Daha neler be. Lafını bilmeyen kişi böyle anında söndürür tüm duyguyu
Hayır ne olursa olsun bir kadına özellikle sevgiliye abi denemez hiç etik bulmuyorum.
Her tekrarı olmazsa ağız alışkanlığı olabilir sürekli yaparsa ağzına kürekle vur🤣🤣
Sakın öyle yazma. Yazdıysan da eyvah eyvah. Öyle yazdığın için alıngan olduğunu ve onu anlamadığını düşünebilir. Bana sorarsan gay bence
Benimki de bana dedi Ben de Abla deme lazım olur dedim
Lafın gelişidir o
Saçmalamış..
Benim kafam cok karıstı anlamadim
Normal kafanın karışması bana abicim dese bir kadın o anda biter..
Evet dedim yani ne alaka özledim kelimesinin bile buyusu gitti bende okuyunca gerçekten ozledi mi diye sorguladim bi an
Ne zamandır birliktesiniz?
2 bucuk 3 ay oluyor ama isin garibi 2 ayı full uzak mesafeydi oncesinde biraz gorusmustuk o kadar iletisimi kesmeden 2 ay idare ettik birbirimizi gibi bir şey oldu yarın geliyormuş bakalım bi oturup konuşucaz yani benim konuşmak istedigim cok konu var düzeltmezse ayrılıcam
Detaylar önemli ama bence yürümez bununla.. istersen detaylı konuşalım
Takma kafaya dil alışkanlığı
Seni beğenmiyor
Aranızda yaş farkı mı var neden alındın
sen ondan büyüksen çok normal
sen de kardeşim de
Ağız alışkanlığı bazen oluyor
Takma
Sakin ladın gelisi demis
Kanka görüyor seni
ablasımısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?