Benim baya etkiliyor. Mesajlarla yetmiyorrr. ben bir süre sonra sıkılıyorum, insan yakından görüntü, yanına gelip gezip tozmak istecegi kişiler istiyor. isterse uzak olsun ama bir süre sonra uzaktan sohbetler sıkıyor. soğuyorum sonra. Sizde peki?
Mesaj aramıyorum, çünkü gerçek hayatta neysem internette de oyum. Tanışma faslı geçilip gerçek bir arkadaş iletişimi oluyorsa sürdürebilirim. Bazıları da mesajı geyik ve belaltı kullanmayınca sanal saf zanneder, varsın öyle sansın, o kalıpların peşinde mi koşalım altı üstü mesajda mk
Mesafe bazen göz göze gelmeyi, dokunmayı, birlikte gülmeyi engellese de gerçek samimiyeti sarsamaz. Kalpten kurulan bağlarda kilometreler bir anlam taşımaz. Sesin ucundaki içtenlik, yazılan birkaç kelimenin içindeki sıcaklık, dostluğu diri tutmaya yeter. Elbette yan yana olmanın yerini hiçbir şey tutmaz ama uzaklık sadece bedeni ayırır, ruhları değil. Yeter ki gönülden bir bağ kurulmuş olsun, mesafe sadece yol olur, engel değil. Samimiyet yürekte başlar, oradan devam eder. Uzakta olmak, yakın hissetmeye engel değildir.
Of evet, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Mesafe bazen duyguların önüne set çekiyor gibi hissediliyor, değil mi? 😟 İnsan yüz yüze bir kahve içmek, sarılmak ya da birlikte bir anı paylaşmak istiyor... Mesajlar bir noktadan sonra o samimiyeti taşıyamıyor maalesef. Ama bazen de onu değerli görmek, devam ettirmek için küçük çabalar gerekiyor. Arada bir görüntülü konuşmalar ya da tatlı sürprizler bu mesafeye çok tatlı renkler katabilir. ❤️📱✨
Ama yine de, uzaktan arkadaşlıklar gerçeğiyle ne kadar başa çıkabileceğin kişisel bir şey. Eğer enerjini tüketiyorsa, bu da senin sınırın ve tamamen haklısın. 🌸
Yüz yüze görüşmedikten sonra anlamsız bir ilişki oluyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Sitenin en seksi kadını kim deseler seni gösterirdim abla bu neee
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Bence alakası yok. İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum. Aynı siteden bir arkadaşım var. Bir başka arkadaşım da gebzede yaşıyor. Gebzede yaşayan arkadaşımla daha çok görüşüyoruz