Bence yakışıklıyım ama...

arkadaşlar yakışıklı olduğumu düşünüyorum etrafımdaki insanlarda ben sormadığım halde ay ne kadar yakışıklı çocuk ay ne kadar güzel gözleri var falan diyo 185 boyundayım ela gözlüyüm ben yakışıklı olduğumu düşünüyorum hatta geçenlerde ilk kez kayıt olduğum spor salonuna gittim spor hocası bana durup dururken baya yakışıklısın dedi

etrafımdaki insanlarda öyle diyo...

ama gel gelelim kız meselsine şimdi ben biraz sessizim yani tam alışamadığım insanlarla sohbet kuramıyorum tam alışmadan çenem açılmıyo kızlarla fazla konuşamıyorum bundanmıdır bilmem şu an kız arkadaşım yok 1 2 yıldır bulamadım ne bilim sokakta yürürken kızların hatta kadınların bile baktığını hissediyorum hatta kızların laf attığı bile oldu ama neden benim kız arkadaşım yok ?
Güncellemeler
+1 yıl
SORUMUN CEVABINI BULDUM GALIBA UTANGAÇ ÇEKINGEN OLMAK VE KENDINI BEGENMIS OLMAK KIZLARI UZAK TUTUYO PEKI BEN BUNLARI NASIL YENEBILIRIM NASIL KURTULURUM BUNDAN ?
Güncellemeler
+1 yıl
ACABA BOYDANDA OLABILIR MI BEN 185 BOYUNDAYIM ETRAFIMDAKI KIZLAR 155 160 :)
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADASLAR YAZIN PLAJA FALAN GITTIGIMDEDE KIZLARIN BAKTIGINI HISSEDIYORUM SPORLA UGRASTIGIM ICIN KARIN KASI FALANDA VAR CUVUT VAR YANI OMUZ FALANDA GENIS AMA NIYE KIZ ARKADASIM YOK :(
Bence yakışıklıyım ama...