boydan oldugunu pek sanmam fazla güncelleme yapma bence cok kisinin hosuna gitmiyor:)).
Ama yakisikli olmak bazen sadece yetmyior bunu sende az cok anlamissin sicak kanli espirili birisi her zaman daha ön pilandadir senin tek avantajin ilk görüsmede olur gerisini getiremedikden sonra istersen dünyanin en yakisikli adami ol fark etmez011 Yorumla
Soran+1 yıldiyosun
Soran+1 yılneden ?
Soran+1 yılson guncellemeyıde buraya yapayım sağ omzumda ejder dövmem bıle var
Soran+1 yılneden hoslanmıyolar bende bunu anlamıyorum
dövmeyı sen sevmezsın baskası sever ama o baska bı konu ben sevıyorum dövmemı
Soran+1 yılok
- +1 yıl
Onun için nefes alsın yeter kanka konuşmasada olur. D
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki değilsin yalan söylüyo herkes
113 Yorumla
Soran+1 yıldurup dururken ınsan neden yalan söylesın durup dururken ?
- +1 yıl
Kalp kırmamak için.
Soran+1 yıldurup dururken bı ınsan neden gelıp yakısıklısın desın kalp kırmamak ıcınle ne alakası var ?
- +1 yıl
Ya he tamam brad pitt gibi adamsın o yuzden yalnızsın oldu mu duymak istediğini duydun mu ?
Soran+1 yılya arkadasım sen benı anlamıyosun bak ben spora basladım adam durup dururken neden baya yakısıklıymıssın sen ya desın ortada öyle bı konu konusulmuyo öyle bı konu yok dururken dedı kalp kırmakla kırmamakla ne ılgısı var tek söyleyende o degılkı arkadaslarım akrabalarım herkez söyluyo
- +1 yıl
seni spor salonuna bağlamak istemiştir.. akıllı bi çocukmuş.. sana öyle dedi diye sempati duydun demi ona ?senin kız tavlamak için o spor salonuna kayıt olduğunu anlamış..aynadan kendini keserken görmüştür barfiks çekerken.. o adama inanma.. spor salonunu değiştir..ve ilk gördüğün kıza dışarda şuursuzca asıl !
Soran+1 yılvalla spor salonunda aynada yok kızda yok kıck boksa gıdıyorum ben
Soran+1 yılniye uzaklasayım lısanslı boksörum
+1 yılçok iyi çok iyi böyle devam et :) siz yakışıklılar böyle yapmazsanız biz nası ekmek yiyeceğiz. ah işte ilahi adalet, size tip bize de eee bize de bişe vermiş ama adını tam olarak koyamayacağım neyse işte şeytan tüyü mü desek, kadın çeker mi desek bişey var işte :))
02 Yorumla
Soran+1 yılbence çene ?
- +1 yıl
belki
İçe kapanık korkak birisnini birine bakınca hemen gözlerini kacırısın yanlış anlar diye bakamzsın özgüven eksikligin alt seviyelerde bir hafta geçe hayatına takıl ozaman seni kimse tutamaz dilin çözülür adamım senin durumunda bir sürü insan var aşın kendinizi
07 Yorumla
Soran+1 yılkorkak degılım ıcıne kapanıkta degılım ama sessızım muhabbet kuramıyorum
ama alısırsam kımse tutamaz benı
Soran+1 yılpara yok :D
Soran+1 yılokuyorum dışardan
Soran+1 yılişe giremıyorum baska sıkıntılarda var bosver oralara gırme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
evet kendini beğenmişsin sen önce etrafındaki insanları beğen ;) ne bu güven ya bütün millet sana bakıyor senin tabirinle kaşı bitarafınıda başına bişy gelmesin bari .. bence sorunun çekngenlk falan değil bunuda iyi biliysn
02 Yorumla
Soran+1 yılAMA BEN KENDIMI BEGENMIS DEGILIM.
CEKINGEN OLDUGUMUN FARKINDAYIM.- +1 yıl
oooo bal gül haklısın kardes Tiribe girmiş bu :D
Çoğu kız artık çok yakışıklı erkek istemiyor... aldatılmaktan korktukları için sanırım.. Beni aldatıyor mudur acaba diye diken üstünde yaşamak istemiyorlar galiba
07 Yorumla
Soran+1 yılya ne alakası var bı ınsan yakısıklı dıye ılla aldatmasımı gerekıyo
Soran+1 yılo zaman o ınsanlara burdan seslenelım yanlıs dusunuyosunuz :D
Soran+1 yılaha burdada sorun var ben asla sadık olmam bana zorla kımse bısey yaptıramaz
- +1 yıl
ohooo o zaman senin niyetin ciddi değil.. Bu arada sadık olmak zorla bişey yaptırmak değil ki... Hastalığında, sakatlandığında, herşeyini kaybettiğinde bile hala nefes alıyorsa onun yanında olacaksın. Sadakat böyle bişeydir. Yarı yolda bırakmamaktır. Bunu yapamıyacaksan hiç bi kızın duygularıyla oynama. Sonra acısı senden çıkar haberin olsun
Soran+1 yılsadıktan kastin oysa yaparım gerçekten asık olursam seversem asla bırakmam zaten onun ıcın herseyı yaparım
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. boyla alakası yok. atılgan ol,girişimci ol .yoksa hayattada çok zorlanırsın.
011 Yorumla
Soran+1 yılol deyıncede olmuyo kı :/
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
offf bir kere kendini beğenmişsin.yok deme sakın bak sürekli yukarıda övüyosun kendini yok böle dendi yok şöyle baktılar diye.bunu at kenara önce.zorlayacaksın kendini insanların yanında konuşmak için .arkadaşlarının başka arkadaşlarıyla tanış .onlarla buluş ,gez.ortamını değiştir ve zorla kendini.yoksa sadece duygusal anlamda değil hayatın hiçbir yerinde tutunamazsın böyle ;)
Soran+1 yıldiyosun
Soran+1 yılYA BEN KENDIMI BEGENMIS DEGILIM ETRAFIMDAKI INSANLAR BENI YANLIS ANLIYO SENIN GIBI :D BAK BEN KENDIMI ÖVMEM BURAYA BUNLARI YAZDIMKI ONA GÖRE CEVAP ALAYIM DIYE ANLATABILIYOMUYUM YOKSA MILLETE GIDIP SÖLEYIM BÖLEYIM DEMIYORM :D
Soran+1 yılıyı uygularım :D
- +1 yıl
Kanka S*kine takma yeter Atılgan oluncada çok bilmiş dıyolar her yönden ofsayt bırak o senı bulur sen arama. . D biz insanlar böyle susunca neden susuyon derız konusuncada az sus be derız :DD muhabebtı bu kankk. d Ye iç takıl takıl dur :D :D
+1 yılBence önemli olan dış görünüş değil kaba davranıyo olabilirsin yada kızların hoşlandığı tiperden olmıyabilrisin ?
05 Yorumla
Soran+1 yılBen kıck bokscuyum agresıflık var kavga etmegı sevıyorum bırazda macomuyum neyım bılmıyom kızlarla duzgun konusamıyorum oda olabılır bak haklısın lanlı lunlu konusuyorum sureklı burda böyle kıbar kıbar konustuguma bakma :D
- +1 yıl
lan luna bişey söylemzler tek başınızaysanız ama ilk ymekte hadi lahmucun yiyyek land ersen çantayı kafaya yersin :)
Soran+1 yılhaha :D
- +1 yıl
böyle kardeş o çantalrı az yemedim ben :) tecrübem var
Soran+1 yılöyle bısey nıye dıyımkı kıza lahmacuncuya falan göturemem öyle tıplerden degılım lanlı lunlu konusuyorum sadece agresıfım o kadar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. sorun sende arkadaş ağzın laf yapmıyosa zor birde acaba kedini beğenmiş mi duruyorsun karşındakilere o hissiyatı mı uyandırıyosun
110 Yorumla
Soran+1 yılbılmıyorm kı valla nası anlarım bunu ben normal davranıyorum kendımı begenmıslıyım yok heralde ıns
Soran+1 yılsöylede oalbılır ben konusamıyorum cekınıyorumdur karsımdakı bunu yanlıs anlıyodur dıyosun kendını begenmıs bızı takmıyo konusmuyo bızle gıbımı anlıyo olabılır dıyosun ?
- +1 yıl
güzel cavap teşekkür verdim :)
Soran+1 yılo zaman bız yandık
Soran+1 yıleyvallah o zaman akısına bırakalım bakalım :)
bence dert etme.seninde olur kız arkadaşın.yakışıklılık çok önemli değil.kızlara kalbini göster...
07 Yorumla
Soran+1 yılya bu kalpde cıkarılıp gösterılecek bısey degılkı al bak kalbım dıyım olmuyo ıste :D
Soran+1 yılya at deyınecede atamıyorum kı ıste
Soran+1 yılama sorularıma cevap almak ıcın guncellıyorum kendımı begenmıslıyımden degıl sorunu buldum galıba ınsanlar benı yanlıs anlıyo.
yada ben yanlıs anlatıyorum.
Soran+1 yılçekıngenım.
ama kendıme herkonuda guvenırım.
ben soğuyorum şahsen muhabbet etmeyen erkekten ondan olabilir
111 Yorumla
Soran+1 yılAynen bak bu olabılır ıste bı kız bana adım atmazsa ben hıc atmıyorum ben konusmuyorum o konussun dıye beklıyorum mesela
Soran+1 yılanladım dıger kızlarda demekkı senın gıbı dusunuyosa
- +1 yıl
Delı edıyolar adamı :))
Soran+1 yıl155 kız topuklu gıyse 10 cm katsa 165 oluyo gene sıkıntı var :D
Soran+1 yılama bende omuz falanda genısya baya ırı duruyorum heralde 185 82 kıloyum yag yok ama sporla ugrasıtgım ıcın kas
- +1 yıl
Çocuk şimdide sizin yüzünüzden car car car car konuşacak hep bu seferde ne cok konusuyon s* git :DDD:DDDD bu sefer intihar eder. edd. d. d
+1 yılee soruda kendinde demişin..şimdi ben biraz sessizim diye..boşver olmaması daha iyi..olsun diyede sevgili yapılmazki.:/
016 Yorumla
Soran+1 yılama olmasın mı yanı bızde gencız genclıgımızı yasamak ıstıyoruz
- +1 yıl
kendin gibi ol..sevgili yapıcam diye değişme..hep bu genciz dürtüleri yzünden hayatımda yapmam dediğim şeyleri yapıyorsunuz sonra pişman oluyorsunuz.
Soran+1 yılYA KENDIM GIBIYIM ZATEN DEGISMEM AMA BILMIYORUM KI YAA
- +1 yıl
ee ozmn neden sorguluyorsun kendini..kızların sana akrabalarının dediği gibi ayyy ne kadan güzelsin demelerinimi bekliyorsun..dememeleri normal..kendi denginde biri cıkar zaten karşına zevk için bu tür uğraşlara girmek saçma.
Soran+1 yılbanane abı kız arkadas ıstıyorum ben :D
- +1 yıl
fazla gaza getirmişler seni..güncellemelerinde pek egovari:P
iyi git bul edin..:P
Soran+1 yılkımse benı gaza getırmedı
dogruları yazıyorum...- +1 yıl
ne çok konuşkan ol nede çok çekingen ikisinin ortası olmaya gayret et..ama bence ''banane abı kız arkadas ıstıyorum ben :D'' düşüncesiyle birden aramaya kalkışma:) insanlar çeşit çeşittt:)
Soran+1 yılhaklısın ya ama ıstıyorum :( banane
- +1 yıl
kaç yaşındasın cidden merak ettim?=/
Soran+1 yıl18 ya banane faln dedıgıme bakma takılıyorum öylee
- +1 yıl
18 gibi durmuyorsunda bu kadar çok istediğine göre en az 22 olmalısın..://hımm gizli 21 ol sonra düşün..ergenlik dönemindesin daha ..yanlış kararlar verme
Soran+1 yıl18 im ana bunun yasla bı alakası yokkı ınsan sevgılı ıstıyo
- +1 yıl
yaşın çok küçük ama..hiç sevgili edinmeyi denedinmi?reddedilen erkek psikoloji var sanki sende gizli.
Soran+1 yılreddedilen erkek psikoloji ne yaa :D
sevgılım cok olduda 1 2 senedır bulamadım :D hıc reddedılmedım.- +1 yıl
1 2 senedir yok ve sen bunu sorunmu ediyorsun..yuhh yahu 16 yaşındamı başladın sevgili edinmeye:// gizli kendini başka şeylere var bunlarla kafanı yorma..kitap oku,kendini geliştir..
bi insanı sevmek yada ondan hoslanmak için yüzününü güzel olması gerekmez, içinin güzelliğini gören sever seni
14 Yorumla
Soran+1 yılbu kızları anlamıyorum
Soran+1 yılvalla yakısıklı erkek dıyolar sonra yok efendım yakısıklı olmasada olur ıcı guzel olsun dıyolar
- +1 yıl
Hahahahaha isyan edıyo şimdıde :D
Utangaçlığın varsa bir işe başlayamazsın , tek kız arkadaş bulmak için değil
01 Yorumla
Soran+1 yılevet var cok olmasada brıaz var
Spor hocası gay olabilir.Dikkatli ol.Neden kız arkadaşın yok ?Herşey tip değilmiş demek ki.
29 Yorumla- +1 yıl
Kroyum amma para ve karı bende...
Soran+1 yılspor hocası evlı yanında esıde vardı
Soran+1 yılhayır ben kıck boksa gıdıyorum oralarda öyle ınsanlar olmaz ımkansız adamda bıseksuel falan degıl
- +1 yıl
Deli :)
Soran+1 yılben adamın degısık haraketlerını erkeklere ılgısını falan görmedım
Soran+1 yılsende bızım hocaya taktın yav hocayı bırakta benım sorulara cevap ver :D
En büyük sensin.Kızlar hep seni sevdi,Erkekler Hep sevecek !
(Rocky filminden..Apollonun,Rakiyi dövüşe hazırlarken sarfttği bir kaç söz !..)11 Yorumla
Soran+1 yılsakin ol şampıyon :))))
+1 yılTakma boşver göründüğün gibi ol. Egoyu fırlat tavan yapsin. ayni sebeplerden bnmde yok. ama olmak üzere hem de ayağıma gelecek. :))
00 Yorumlaaynı durum çoğu erkekte var... sen açılamayınca sessiz oluncada o anlamda yakınlaşamaassın...
01 Yorumla
Soran+1 yılhımm
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. arkadaş çevrende durumun nasıl ?
04 Yorumla
Soran+1 yılne anlamda yanı ?
Soran+1 yılValla cok eskıden tanıdıgım bı arkadasımsa kıtlenmem normal konsurum ama yakın zamanda olduysak cok samımı degılsem kıtlenıyorum
CUVUT var ondan yok :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D yanlıs yazmısım yaa VUCUT olacaktı o :D
- +1 yıl
coçuk yalnış yamzış ne rav budna bütüyücek
Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. e kendin dyosun işte konuşmadığınedenan
03 Yorumla
Soran+1 yıltek sebep bumudur sız muhabbet kuramayan erkeklerı sevmezmısınız
Soran+1 yıldıyosun
ben anladım neden bulamadığını... normal !
05 Yorumla
Soran+1 yılnası normal ya
Soran+1 yılya ben korkak degılım kı delıkanlı adamız bızde sut cocugu degılız heralde
Soran+1 yılokk
herşey tip değil karizma , sempatiklik vs.. olmalı
15 Yorumla
Soran+1 yılYA VALLA KARIZMA OLDUGUMUDA DUSUNUYORUM KIRLI SAKAL FALAN BIRAKIYORUM KIZLARIN BAKTIGI LAF ATTIGI BILE OLUYO BENDE ANLAMIYORUM BI TURLU SORUN NE :D
Soran+1 yılben bunu nası yenebılırım acaba
Soran+1 yılişte dile kolay olmuyo kı ya :(
tipi bırakda biraz girişken olmaya çalış..
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam d
+1 yıl:D Acınacak haldesin ...
09 Yorumla
Soran+1 yılneden :D
- +1 yıl
Hiçbir Zaman konu erkeklerin yakışıklığı veya kızların güzelliği değildir aynı suata kaç ay bakarsın ki eninde sonunda sıkılırsın :P Fakat konuşması düzgün ve ilgi çekiciyse, eğlenceliyse, genel olarak düşünebiliyorsa, ve karşısındaki insana uyum sağlıyabiliyorsa işde o zaman insanlar mantıklı ve ileriye dönük bir sevgiliyle beraber olacaktır anladın? ;) Onun İçin acınacak haldesin.. (Tabi �u benim yorumum benim düşüncem..)
Soran+1 yılbu olabılır heralde bak mantıklı geldı banada :D o zaman ben yanmısım :/
- +1 yıl
:) Neyse geçmiş olsun ama benden tavsiye biriyle konuşmadan önce .d konuşacaklarını önceden belirle .d
Soran+1 yılonuda denedım ama tutmuyo belırlıyorum benım planladıgım gıbı gıtmıyo konusma :D
- +1 yıl
Konuşmayı belirle demedim :D konuşabileceğin konuları belirliceksin anladınn?
Soran+1 yılonuda yapıyorum ben konusucagım konuyu belırlıyourm konusmaya baslıyorum aa bıde bakmısız konumuz atıyorum adanayken oluyo ankara
- +1 yıl
Daha iyi ya işde sende adanadan devam ederin o zaman bu sadece konuşacak konu bulmakta sıkıntı çekiyorsan geçerli bir kuraldır anldın hem senin daha çok kural öğrenmen lazım :D Yakışıklı kişilik :D :D
- +1 yıl
bak mesela benım nickimi gören kız benle muhabbet kurmaz belki kurar taşağa sarar :D ama kız doğru söyluyo davranış karakter önemli..
Gizli Üye(36-45)+1 yılbidaha güncellersen Atlarım üstüne !.
01 Yorumla
Soran+1 yılıstersen dene :) neden guncellegınce ne oluyo kı ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimle çıkar mısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılhıc komık dehıl :D
Cevap sahibi+1 yılbence komik :))))
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım