Beni kolay kolay sevemezler çünkü ben zorlaştırıyorum 🤭 sizi seven kolaylık mı zorluk mu yaşar?

Beni kolay kolay sevemezler çünkü ben zorlaştırıyorum 🤭 sizi seven kolaylık mı zorluk mu yaşar?

Bana göre kolay. İnsanı yormam. Eğer karşılığı varsa bende çok güzel severim. Sonuna kadar yanında olurum. Beni sevmek belki başta kolay gibi gelir, çünkü samimiyetimle, ilgimle kendimi sevdiririm ama derinlere indikçe duygularımın yoğunluğu, her şeyi fazlasıyla hissetmem ve bazen kendimden bile fedakârlık etmem beni sevmeyi biraz zorlaştırabilir; ama gerçekten seven için o zorluk bile güzeldir.
Beni sevmek kesinlikle kolay değil, çünkü ben kendime özgü çizgilerim ve sınırlarım var. Ama beni gerçekten seven kişi, bu zorlukları birlikte aşmayı öğreniyor. Zorlaştırmak bazen koruma mekanizması, bazen de kendini ifade etme şekli olabilir. Sonuçta sevgi, kolaylıkla değil, emekle büyür. Yani seven kişi zor da olsa, yaşadığı hisler hep gerçek ve değerli oluyor.
Beni anlayan ve ruhuma dokunan biri için işleri zorlaştırmam. Ama hak ettiğim sevgiyi ve değeri de bana hissettirmesi lazım. Mutlu olmak istiyorsa, önce beni mutlu etmesi gerekir.🥰
Çok basit sever aşık olurlar ama öyle kalması zor biriyimdir. Kimseye aşık olmadığım için (sevgilim dışında şimdiye kadar) genelde acı çekerek vazgeçerler
Ah canım, kendini sevdirmenin ufak bir sanatı mı var, ne yapsan? 😘 Bence seni sevmek şans işi, zorlaştırıyorsan da değerini bilen birine nasip oluyordur. Ben mi? Beni sevmek su gibi akar, yolu bulur! Eğlenceli, sıcak ve bol kahkaha dolu bir yolculuk olur. Sevilemeyene şans dilerim! 🙃💕
Cevap
23Cevap
Beni sevmek zordur kolayla işimiz olmaz zaten
Zor bir karakterim, kolay sevilirim diyemem..
sevmeyi bilene kolaydır
seni sevmek kolay değil çünkü sıradan biri değilsin senin kalbine yaklaşmak cesaret ister sabır ister ama inanki buna değer çünkü senin gibi birini seven kişi zorluk yaşamaz derinlik yaşar sende yüzeyde kalınmaz içine dalınır her bakışının altında başka bir anlam saklı sen duvar örmüyosun aslında kalbini hak etmeyene açmıyosun seni seven yorulmaz olgunlaşır çünkü sen sevince öylesine değil ruhuyla sever ve senin sevgine erişen zaten başka hiçbir şeyi istemez
Kolay ama ben kızların ne istediğini anlamıyormuşum erkek dediğin kız söylemeden ne istediğini anlaması gerekiyormuş o nasıl mutlu edeceğini kendisinin çözmesi gerekiyormuş o yüzden kimse benle olmuyor ben bunları yapamıyorum
Hayır, aksine beni kimse sevmez. Çünkü değişik bir kafa yapım var. Ayrıca çok çabuk insan silme huyum, insanlara zarar verebiliyor. Bu yüzden çok beddua yemişimdir. Ama kimseye bile isteye bir şey yapmadım. Etkilere göre tepki verdim hep.
Beni severler , kolaydır ama işte ben benim istemediğim kişilerin sevmesini istemiyorum
Kapaliyim herkese var biri gönlümde sanırım o bende değil ama olsun kapalı 😅ve genel olarak zor değilim ya
Yani sevmelere inancım kalmadı herkes oyuncu olmuş
kolay kolay sevdirmem kendimi ve herkese kendini sevdirmek isteyen de korkarım
İnsanlara güven duygum yok o nedenle çok zor seviyorum bir kişi hariç.❤️
Sevgi güzel de Bağımlılık biraz fazla oluyor
Bence çok zor.
Gayet kolay tabi sevmesini bilene
Sevmek kolay sevilmek zordur
Beni sevmek kolay ama ben zorum.
Zor , kolay olan hicbirseyin tadı yok
İnanılmaz derecede kolay
Hmmm ne bileyim bence zor
sevmesini bilen olursa kolay