Bütün arkadaşlarına istek attım?

Uzun zamandır platonik olduğum bir erko vardı hemde baya hiç bir şekilde iletişim yok haberleşme yok bende beni hatırlasın diye karşına çıkayım diye bir yıl önceye yakın arkadaşlarına istek attım hepsi geri dönüş yaptılar sonra bu beni fark etmedi bende çıkardım hepsini ama unuttum ve takipçim olarak kalan bir ya da iki kişi olabilir bilmiyorum hatırlamıyorum da sonra gel zaman git zaman önüme bir hesap düştü açıktı hesabı baktım inceledim durumuna da baktım arada 2 dk geçti hopp o hesap istek attı kabul ettim ufaktan konuştuk sonra baktım anaa eski platonik olduğum erko bunu da çıkardım aradan baya bir zaman geçti biz bu erkoyşa iletişime geçtik buluşma ayarladık ama ben uyuyakalmışım ve gitmedim buluşmaya bu da tirip dalan attı sonra bir kaç güm geçti yazdı buluşalım diye onu son bir gün kala o iptal etti bende okey dedim sonra hikayelerime yanıt atmaya başldı bende kısa kesip geçiyordum en son yazdı arkadaşlarıma istek atmayı bırak rahatsız oluyorlar diyeee hayır yani o kadar zaman geçmiş bunu şimdi mi söylüyor arkadaşların ayrıca onlar bemi nereden bilsin ki
Bütün arkadaşlarına istek attım?