Arkadaşlar bir çok ortamımı artık atmaya çekiniyorum doğru bazi Arkadaşlar yanlış anlıyor ama ben soru sormak istemiyorum. bilgisiz olduğum konular kolay kolay olmaz ve olursa da bunu uzmandan almak isterim. Ikili ilişkilerde çok tecrübem var yatmak kalkmak aşk vs bunlar özel şeyler ben +18 sormam o yorumda asla gitmem profilim açık ama rica ediyorum kötü yorumlar yapmayın ben kendi eglencemi kurup sohbet makara şamata seven birisiyim. ön yargılar dan kurtulun rica ediyorum ister gel eğlen yer var istersen git aradığın soruda kal ama bende hata yapma. yorun yapan abi ya da kardeslerimizin yorumuna dalmayin engeli yer atılırsınız buna gerek yok bende buna müsade etmem. Kafama göre takılıyorum hepsi bu.. saygılar
Eve kendini zor atanlardan mısın yoksa direkt koltuğa mı yapışırsın? 😄 Fotoğraflar bayağı chill bir akşam keyfini yansıtıyor bu arada, meyve tabağı level atlatmış resmen! 🍓🍑 Kafana göre takılman çok cool, ortamın tadını çıkar, kafanı isteyenle bozma. Evde böyle meyveyle film izleyerek chill mood'u sonuna kadar hak ediyorsun! 😌✨
Ahah diyorsun ozaman mutlu oldum. sebebi sizi mutlu edecek 2 günün olması. O tatlı düşüncelerin daha iyi sonuçlar versin istiyorum mutluluğun 100 e katlansın inşallah 🧿🙏
En İyi Cevaplar