Kurtarıcı prensim ve karşılaşma hikayemiz napıcam şimdi :)?

selam arkadaşlar burada evimin yakınında konser vardı arkadaşımla gittik ikimiz çıkışta iki kişi ısrarla numara vs. istemeye başladı. tam o sırada bizi fark etmiş olacaklar ki geçen sene özel eğitim kursuna gitmiştim. oradaki çocuk ismimle seslendi ve bir sorun mu var dedi. o an ona baktım bir an tanıdık geldi ama olayın etkisiyle anımsayamadım neyse o an ışıldayan gözler ve gülümseyen bir yüzle bana bakıyordu. resmen kurtardı onlardan bizi. abisiyle fark etmişler abisi de o kurstaydı. fakat o gelmiş arkadaşımı da biliyorlardı kurstan ama direkt beenim adımı söyleyerek gelmesi o yüzdeki gülümseme çok anlam yüklememe sebep oldu. Etkilendim o kalabalıkta o ses bir kurtarıcı gibi geldi. :) teşekkür ettim ve sonra kısa bir konuşma sonrasında da kibarca iyi akşamlar dedi ve gitti. ertesi gün de instagramını bulup ekledim utandım biraz eklemeye ama o da kabul etti hoş bir davranıştı yani belki de ilk defa bir erkek beni bir durumdan kurtardı ondan etkilendim bilmiyorum :) mesaj atmadı tabi hayal kırıklığı 3 gün oldu ama olsun o an büyüleyiciydi :)

Kurtarıcı prensim ve karşılaşma hikayemiz napıcam şimdi :)?