Beyler size soruyorum, bi kadından gizlice hoşlanıyorsunuz (çünkü evlisiniz), hoşlandığınız kadınla aynı ortamda çalışıyorsunuz, kalabalık bir çalışma yeri, insanlar birbiriyle resmi.. Kesinlikle yasak aşk yaşamaya cesaretiniz yok, ama içiniz de fokurduyor.. bu kadına ilginizi durduk yere laf sokarak belli eder miydiniz mesela? Bu bir yöntem mi?
Valla bir şey diyeyim mi sen neden cesareti olmayan birine işaret verirsin? Yarın öbürgün burada başlarsın bu sefer içinin ağlamasına sana değer verecek birisini bulmalısın
Kesinlikle, gereksiz bi duygusal karmaşa yaşattı ama ben kendimi korudum yine de korurum o kadar basit değil bu işler, beni hak eden o kişiyi bulucam bi gün inş
Daha öncesinde bana bi ilgi sezmiştim, ben de uzak durdum açıkcası, böyle laf sokma şeyi olunca ne yapmaya çalışıyor anlamadım, ilgisi devam mı bilemedim
Özürlü gibi davranıyo zaten, normal olamıyo, eskiden normal iletişim kurabiliyorduk ben ilgisini fark etmeden önce, şimdi bana karşı normal değil asla, ortamda herkes benle konuşuyor arkadaşça o konuşmuyor ya da en son falan böyle, ama biliyorum bu kişi benim dikkatimi çekmek için çok uğraştı öncesinde.
Evet çok ters köşe oldum, adam benden hoşlanıyo diye kafama kodlamışım ya laf sokunca kala kaldım öyle cvp bile veremedim, sonra da kafama takıldı napıyo bu heralde benden nefret etmeye başladı falan
Ateşle barut olduk ztn aman aman arada acayip bi cinsel gerilim mevcut. Adamla konuşurken yüzüne bakamaz oldum o da elini kolunu nereye koycak bilemiyo
Keşfedince ilgisini çok korktum panikledim, ben de mala bağladım, iş yerimi değiştirme imkanım vardı, o tercihi kullandım, sonra da gittikçe yükseldim adama🤣kendi ayağıma sıktım
Peki hiç ummadığın bir anda seninle yakınlaşma durumu olursa?
0
2 Yorumla
Soran
11 ay
Karşı koyamayabilirim, başta hislerini keşfettiğimde şok oldum ve konduramadım ona, ama devam ettikçe dikkat çekme çalışmaları üzerimde bi etki yarattı🥲
Erkekler Ne Diyor
Şahsen öyle bir durumda olsam laf sokmam niyetimi belli ederim
Edemiyo, evli 😂
Evli olduğunu anladım tekrar ediyorum BEN olsam ederdim net olmak gerekir hayatta
Karısı çok çirkin bu arada, adama hak vermiyo da değilim😂 ama onda o yürek yok gibi, karışık sinyaller veriyo devreleri yanmış olabilir
O adamdan bi bok olmaz karar dahi veremeyen adam mı olur yahu ben istrdiğimin peşime düşerim kaybedeceksemde denedim olmadı derim
Günah diye düşünüyo olabilir oldukça dindar biri
Hahahhaaha lütfen ben ne dindarlar gördüm
Korkuyor karar veremiyor ve cesareti yok bu kadar basit
Haklısın
Karar vermesi için benden mi bi işaret bekliyor 🧐
Valla bir şey diyeyim mi sen neden cesareti olmayan birine işaret verirsin?
Yarın öbürgün burada başlarsın bu sefer içinin ağlamasına sana değer verecek birisini bulmalısın
Kesinlikle, gereksiz bi duygusal karmaşa yaşattı ama ben kendimi korudum yine de korurum o kadar basit değil bu işler, beni hak eden o kişiyi bulucam bi gün inş
bir şey sorabilirmiyim nerede yaşıyorsun? Hayata dair ne planlıyorsun
Laf sokarak değil de iddialı bir cümlenin içine bir iltifat saklayabilirim.
Evet bunu nereden biliyorsun
Şüphelendiğim biri var da
Evet ilgisi olmayan erkek laf sokmaz bide laf sokuyorsa ya gerçekten sinir oluyordur ya da seviyordur
Ama şunu belirteyim ben kimse ile laf sokarak iddaalaşarak konuşmam erkek tayfayla, hep resmiyimdir
Şuanda olduğu gibi
Anladim asi kız anladım
😅 ya orası iş yeri ve yetişkin insanlarız, ben mesafeliyimdir hep, bana laf sokulması gerçekten alakasız
Seni gerçekten çekemiyor ve sevmiyor da olabilir
E ben bişey yapmadım ki adama. Kendi halimde çalışıyorum, hiç bir alakamız yok
Bilmiyorum sen hissedersin ciddi ciddi laf mı atıyor yoksa o lafın altında bir his var mı
Daha öncesinde bana bi ilgi sezmiştim, ben de uzak durdum açıkcası, böyle laf sokma şeyi olunca ne yapmaya çalışıyor anlamadım, ilgisi devam mı bilemedim
Git sor nazikce
Asla soramam, ztn aramızda yüksek bi gerilim var bana ilgisini hissettiğimden beri, acayip bi enerji diyim
Umursamaz davran eğer gerçekten seviyorsa garip davranacaktir sevgisi heves ise bir süre sonra sadece sana bakarken yakalarsin seninle uğraşmaz
Özürlü gibi davranıyo zaten, normal olamıyo, eskiden normal iletişim kurabiliyorduk ben ilgisini fark etmeden önce, şimdi bana karşı normal değil asla, ortamda herkes benle konuşuyor arkadaşça o konuşmuyor ya da en son falan böyle, ama biliyorum bu kişi benim dikkatimi çekmek için çok uğraştı öncesinde.
Sende zorlama konuş eglen takıl ne bilim
Karısına yazık, kıyamam ki aile sonuçta. Yoksa ki bana kalsa ohhoooo :)
Anladım o zaman söyle ikinizde insansınız neden kötü konuşuyorsun de
Bi dahakine artık o an ne diyeceğimi bilemedim ki şaşırdım kaldım. Öğretin beni işte siz 😄
Evet yapılır
İltifat etmek daha güzel değil mi 🧐
Dikkat çeker. Hülasa laf sokmak daha çok dikkat çeker. Anladın mı
Evet çok ters köşe oldum, adam benden hoşlanıyo diye kafama kodlamışım ya laf sokunca kala kaldım öyle cvp bile veremedim, sonra da kafama takıldı napıyo bu heralde benden nefret etmeye başladı falan
Ters anlamışsın ama
Verdiği mesajlar o kdr karışık ki.. eli ayağı dolanıyo, tuhaf tuhaf haller.. düzü kalmadı bu işin
Takip et yaz özelden dinleyelim bakalım
Peki sana bişi daha sorcam, bu adam benden hoşlanıyosa (deli gibi hoşlanıyo artık tam eminim) beni hayal ediyo mudur hiç? Erotik anlamda
Kesinlikle ediyordur
Hiç şüphen olmasın
Vay ırz düşmanııı😂😂
Hoşuma da gitmedi değil hani
Niye ırz düşmanı olsun yahu. Hayal dünyası 🙂 sen de ediyorsan ırz düşmanı mı olacaksın
E bi noktada beni de etkiledi tabi itiraf etmem gerek, hiç yokken kafama girdi nifak tohumu ekti resmen😅
Sen kendini rahatlatır Ken adamı, hayal ediyor musun 🙂
Oldu bikaç kere
Tek bir sevişmeye bakar 🙂
Ateşle barut olduk ztn aman aman arada acayip bi cinsel gerilim mevcut. Adamla konuşurken yüzüne bakamaz oldum o da elini kolunu nereye koycak bilemiyo
Nereye koyacağını biliyor bence 🙂 ama koyamıyor. Yüz vermediysen demek. Çekinmiş
Keşfedince ilgisini çok korktum panikledim, ben de mala bağladım, iş yerimi değiştirme imkanım vardı, o tercihi kullandım, sonra da gittikçe yükseldim adama🤣kendi ayağıma sıktım
Adamamı yükseldin genel olarak libidon mu yüksek şu dönem
Adama yükseldim, sadece o
Çok sık hayal etme 🙂
Bi ara mahfoldum, şimdi biraz hafifledi
O ara nasıl mahvoldun🙂
Yatıyorum o kalkıyorum o sürekli aklımda, sıfırdan inşa etti beynimi resmen, düşününce de azdırıyodu beni açıkcası, bana yapabileceklerini hayal etmek
Neler yapabiliyordu🙂
Hayallerimden bahsediyorsan çok şey😂
Burdan yazmak istemiyorsan özelden yaz. Ama tabi adamda daha fazlası da olabilir 🙂
Daha fazlasını görürsem haber veririm özelden tamam😂😂 kapayalım konuyu dahası yok
Hayal gücün baya meşgul ediyor seni belli : ) dikkatli ol
Bunu nerden öğrendin
Biri böyle bişey yapıyor da neye yoracağımı bilemedim, neden laf sokuyor, ne elde edecek?
Etkileyecek seni aklınca ve dikkatini çekmeyi başarmış
Dikkatimi bir süredir çekiyor harwketleriyle ama bi iyi bi kötü şeyler, bu laf sokma kısmı beni çok şaşırttı
Ters psikoloji
Peki hiç ummadığın bir anda seninle yakınlaşma durumu olursa?
Karşı koyamayabilirim, başta hislerini keşfettiğimde şok oldum ve konduramadım ona, ama devam ettikçe dikkat çekme çalışmaları üzerimde bi etki yarattı🥲
Bir şeyi merak ettim bu arada. Kamuda mı çalışıyorsunuz?
Tam benlik bir hareket
O zaman anlat da dinleyelim, neden iltifat etmek varken laf sokup afallatmak?
İlgiyi tamamen üstüme çekmek
Mantıklı
Teşekkür
İnsan bi yandan gıcık oluyo ama bi yandan da dayanamıyo, düşünüyo böyle kafada takılı kalıyo
Öyle bir yerden vururum ki , günlerce takar kafaya
Evlilerin ilişki kovalaması saçmalık mallik
Bi adım atmadı açık bi şekilde, sadece ben hal ve tavırlarının bana karşı günden güne değiştiğini gözlemliyorum
Uzak dur
Çalıştığım yeri değiştirdim sence yeterli mi?
Olabildiğince tersle yanlışini vur konusursa
E bi de dövüyüm istersen 😁
Yanlış senin kocan olsa yapan tepkin ne olur
Ç. künü keserim onun
Düşün işte
Sokmam
Utangaç erkek yapar
Utangaç biri ve dindar
saçmalık.
Sonuna kadar hemde