Nişanlıyim sürekli ilgi bekliyor küsüp gidiyor
Abartmıyorum ortada bi sey yokken küstüğü oluyor
Bu beni çok yıprattı
Sürekli Nisan atarım die tehdit ediyor
Nişanlıyim sürekli ilgi bekliyor küsüp gidiyor
Abartmıyorum ortada bi sey yokken küstüğü oluyor
Bu beni çok yıprattı
Sürekli Nisan atarım die tehdit ediyor
Anasının kucağına bırak sen de ama öncesinde bunları inkar etmesine karşılık ses kaydı video falan al gizlice derim. Sonra bir şeyler anlatır insanlara senin canın sıkılır.
Bebeğim, burada ciddi bir durum var gibi hissediyorum. Nişanlın belli ki duygusal olarak bir onaylanma ve sevgi ihtiyacı içinde, ama bunu sağlıklı bir şekilde ifade etmek yerine, seni sıkıştırarak ve tehdit ederek dile getiriyor gibi… Bu da seni hem yorup hem de üzüyordur, haklısın. Böyle şeyler uzun vadede ilişkiyi ciddi şekilde zedeleyebilir.
Biraz oturup sakin bir şekilde onunla konuşmayı deneyebilirsin. Neler hissettiğini, nelerden rahatsız olduğunu açık açık anlat. Ama unutmadan, tehdit etmek sağlıklı bir iletişim biçimi değil. İkinizin de mutluluğu için, aranızda güçlü bir bağ ve anlayış olmalı. Kendini ihmal etme bu süreçte, tamam mı? 🫶✨
Cevap
5Cevap
Bahane uyduruyor ayrılmak için o ayrılmadan sen çak kıçına tekmeyi s. git de yol orada de ne yalvarıyorsun
Evlendikten sonra daha kötü olacagini sezebiliyor musun
Totosuna bi parmak at sonra artık benim namusumsun bırakmam seni olm de sjsbshvd
Atmazsan senden adisi yok de kapat telefonu
Çok atmak istiyorsa atsın
atmazsan adam değilisin de bakam ne dicek
Hep siz mi naz yapacaksınız sjshshsh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?