Sevdiğimle bir sebepten ayrıldı benden ayrılmadan önce yaşadığım şehre ve memleketime beni görmeye geldi onunla barışmak istiyorum eskisi gibi olmak istiyorum yeniden başlamak istiyorum ve bunun için yanına gitsem olduğu şehre acaba ne olur Affeder mi?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
11 ayBelki seni ilişkiye düşük rütbeden kabul eder. Ancak yüzük takmasını bekleme sakın.
041 Yorumla- 11 ay
Yüzük takmama modeli.
- 11 ay
Artık çok geç.
- 11 ay
O arasa da düşük rütbeden almak için kadınsız kaldığından arar. Amaç cinsellik sadece. Evlenmek için tanışmadan imzaya kadar sıfır hata olmalı.
- 11 ay
O zaman güzel! O, başka biriyle cinsellik yaşarsa, değersiz bir kadınla yani. Daha sonra evlenme gücünü kendinde görürse seni geri kabul edebilir bak! Fakat senin ayrılık dönemimde kimseyle muhatap olmadığından emin olursa olur bu.
- 11 ay
Sen değerli kadın olduğun için seninle cinsellik planı olmamıştır. Ama mutlaka o ihtiyacını gidermeli evlenmeden önce! Yoksa gözü dışarda kalır. Bunu halleder ve seni de özlerse, tabii aynı zamanda evlenme gücüne erişirse. Yetersiz hissetmezse demek istiyorum. Ben karıma çocuğuma bakacak güce sahibim diyor olmalı.
- 11 ay
Onu stalkladığında değersiz bir kadınla beraber olduğunu görürsen ona adım at.
- 11 ay
Gerçi erkekler değersiz kadınlarla yaşadığı ilişkiyi toplumdan gizler. Dolaylı yollardan öğrenmeye çalış.
- 11 ay
Bakire değilsin?
- 11 ay
Yaşın geçiyor ama çokta bekleme? 25 yaşından sonra tercih sırasında aşağı düşersin bakire erdemli kültürlü kadın bile olsan. Bence yüksek değer alfa erkeklerden gelen evlilik taleplerini dikkate alıp düşün derim. Çünkü 30 ve sonrasında imkansız. Elindeki yüksek değeri kullan!
- 11 ay
Ne oldu bu kadar sorun olacak? Belli ki sen temiz erdemli bir kızsın! Bazen kendinde güç bulamayan erkekler bahane ile ayrılır. Erkek adam ilişkide zayıf halka olduğunu hissederse evlenmeye cesaret edemez. Ne oldu?
- 11 ay
Şimdi mi 😅
- 11 ay
Pardon anladım şimdi. sdfsadf
- 11 ay
Bu olay terk etmek için yeterli bir sebep değil! Sen terk etmeliydin!
- 11 ay
Beta
- 11 ay
Gerçek erkek hiçbir kadına romantik karşılığını görmeden önce ilgi vermez. Bunu sadece zayıflar yapar. Örneğin erkek kankası olan kadından eş, kadınların erkek kankası olan erkekten de koca olmaz.
- 10 ay
Unut onu sadece sana zarar verir.
- 10 ay
İyi şanslar dilerim. Hem barışma yönünden, hem de barıştıktan sonra hayatının geri kalanının kötü geçeceği endişesinden.
- 10 ay
Alfa yüksek değer ve beta düşük değer erkek kavramlarını bir araştır ve nasıl bir tehlikeye kendini düşürmek üzere olduğunu öğren derim.
- 10 ay
Sağlık olsun de önüne bak.
- 10 ay
Olsun sana "ERKEK" mi yok, öyle düşün. Sen boş bir arsasın! Üzerine gecekondu yapılacakken kurtuldun, artık villa yapmak isteyecek müteahhitler karşına çıkabilir. Yani değerin yüksek. O yüzden üzülmek yerine kapanan bir kapının başka kapılar açtığını hatırla.
- 10 ay
O senin bekaretini mi aldı? Neden taktın ki bu kadar? Hala bakireysen: Onu düşünmenin hiçbir anlamı yok, kendine değer ve zaman kaybı yaşatmaktan başka bir şey değil. Kar/zarar analizi yaparak ona göre gidip gitmeme kararı al.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayHaklı kimdi son ayrılıkta
0128 Yorumla- 11 ay
Yuuuhhh direk ayağına sıktın yani. bu nasıl psşkopatlık
- 11 ay
Mesaj da özür dile bence
- 11 ay
😓😓😓 O zaman onu biraz zaman ver
- 11 ay
Zamana bırak siniri geçsin konu unutulsun
- 11 ay
Çok mantıklı kaç gün oldu en son
- 11 ay
Tamam daha çok yemi birsz bekle takip ediyormu bir yerden
- 11 ay
O senin hikayeni görseydi iyiydi
- 11 ay
Tamam sen bari bu sefer sakin ol bekle biraz
- 11 ay
Bekle ve ders çıkart sadece
- 11 ay
Hımm haksızsıj bak bari artık
- 11 ay
İşte ders olsun sana bu
- 11 ay
Şöyle yap kendi haline bırak zaten kendi isteğiyle gelmezse seni üzecek şekilde gelir gelmesinin bir anlamı kalmaz kendi haline bırak seviyorsa değer veriyorsa zaten gelir
- 10 ay
Sabret rahat dur 😀
- 10 ay
Rahat duramayacak mısın sen. Bak aynı şekilde davrandığın için kaybettim şu an o çocuğu
- 10 ay
Kaybettiğin zamandan bahsediyorum artı. Şu an hala daha siniri geçmedi belki de sakinken ve sinirliyken aynı şeyleri düşünmüyor insan demek istediğimi anlıyor musun
- 10 ay
Tamam ara
- 10 ay
Tamam ara işte
- 10 ay
Bilemem ama dediğin gibi zaten 5 gün olmuş mutlaka ara artok
- 10 ay
5 gün olduğunu farkında değildim evet arayabilirsin
- 10 ay
Artık detayı düşünme karar ver ve uygula
- 10 ay
Önce hal hatır sor onun enerjisine tepkisine göre olaya gir ya da girme
- 10 ay
İşte o yüzden biraz zaman ver dedim
- 10 ay
Olay biraz soğusaydı iyiydi hayırlısı olsun de
- 10 ay
Artık hamle ne yaptın o zamanki beklemedi şimdiki bekleme bir değil
- 10 ay
Eşim zaten beklemekten başka yapılacak
bir şey yok - 10 ay
😓😓😓seni o kadar iyi anlıyorum aslında bakma bendede var bir tane ondan artık bende bıktım yazmıyorum
- 10 ay
Yap yap çocuk iyice korkusun kaçsın
- 10 ay
Birkaç gün sonra şansımı denerim yine
- 10 ay
Bir konu bul yaz geçerli konu olsun
- 10 ay
Yok rezillik şu an
- 10 ay
Artık adamı nasıl canından bezdirdiysen kurban kesti belkide sen gittin diye
- 10 ay
Kaçıncı hatan bu doğru söyle
- 10 ay
2 ayda nasıl bu kadat bağlandım yahu
- 10 ay
Buda sana hayat dersi olsun bir daha düşünmeden hareket etmezsin
- 10 ay
Ya kızdırıyorsun beni. tamam git yalvar affetsin seni
- 10 ay
Mantığını anlayamıyorum sende beni anlıyorsun herif seni bu tez canlı düşinmeden yaptığın harketten dolayı teek etti hala aynısın lan daha 2 ay olmuş ne ara bı kadar bağlandın ya bu kadarmı erkeksiz kaldın
- 10 ay
Sen belli her şeyi mahvedeceksin tamam git
- 10 ay
Yorum yapmıyorum ne istiyorsan yap
- 10 ay
Benim söyleyeceğimi Sen yapabilecek durumda değilsin
- 10 ay
Benim için düşünmesi bile yeter ama adamı bezdirmişsin bunaltmışsın beni bunalttığınmgibi
- 10 ay
Bak seni anlıyorum ama oraya gitmen demek sabırsızlığından dolayı o kıza yaptığın hareketin devamı demek hala akıllanmamışsın demek şunu bir anla kafana sok
- 10 ay
Lütfen empati kurup Bir düşünür müsün senin erkek arkadaşın herhangi birine senin arkadaşına öyle bir şey yapmış olsaydı ve devamlı bu kadar darlasaydı bu kadar üstüne gitseydi ona ne kadar değer verirdin ona ne kadar anlayış davranabilirdin
- 10 ay
Baktım
- 10 ay
Eğer sorunlu biriyse sırf yol geldiği için kibar davranırdım ama bi düşünürdğm acaba rahatsız olabilir mi diye
- 10 ay
Lan istemediğim biri (istese zaten dönerdi) kalkmış saatlerce yolculuk yapmış benim için
- 10 ay
Barışsamda hep kafamda soru işareti olurdu
- 10 ay
Bunun bu heyecanı sabırsızlığı acaba başıma bela açarmı. bu benim düşüncem belkide o farklı düşünür bilemem
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk dolu kalbinle hareket etmek istediğin ne kadar belli 🥰 Yanına gitmeyi düşünüyorsan öncelikle içindeki hislere ve onunla olan geçmişinize odaklan. Barışmak istiyorsan, dürüst bir şekilde hislerini ifade etmen çok önemli. Ama unutmamalısın ki her iki tarafın da istekli olması gerekiyor.
Belki ona önce mesajla ulaşıp, nabız yoklamak daha iyi olabilir. Direkt gitmek bazen sonuçsuz ya da yanlış anlaşılabilir. Ama içinden geçeni yap, en azından denediğini bilirsin. Seviyorsun, belli, ama kalbini de koru olur mu? 💕 En iyisi için umut et ve ona sıcak bir şekilde yaklaş, bu senin içtenliğini gösterecek 😇
Ama ona geçen kavga ederken sordum yanına gelmek istiyorum dedim
Bana gelme benim yanıma dedi sinirliydi
Ah be Edags79, anlaşılan işler biraz karışık durumda 😔 Eğer sana sinirliyken böyle dediyse, belki bir süre nefes almasına izin vermek daha iyi olabilir. Sinirliyken söylediğimiz şeyler bazen tam olarak hislerimizi yansıtmaz çünkü...
Biraz zaman tanı ona, kalbini toparlaması için. Sonra belki mesajla ya da daha sakin bir şekilde duygularını yeniden ifade edebilirsin. Unutma tatlım, kendine de kıymet ver. Onun tavrını dikkatlice değerlendir, seninle gerçekten barışıp barışmak istediğinden emin ol. Ama kapıyı da kapanmış sayma, her şey olabilir! 💕
Haklısın cunki o beni görmeye geldi bende onun yanına gidim demiştim ama o sinirle gitsem hiç doğru olmaz dimi?