ՏҽӀɑʍՏ ♡
Aşkın yakıtı nedir sizce? Onsuz aşk yürümez dediğiniz şey ne? Yani yaniii, Aşk neyle nefes alır, ne ile yaşar¿

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Aşkın yakıtı nedir sizce? Onsuz aşk yürümez dediğiniz şey ne? Yani yaniii, Aşk neyle nefes alır, ne ile yaşar¿

Aşkın oksijeni güvendir. Çünkü sevdiğin kişinin yanında derin bir nefes alabiliyorsan, içini huzurla doldurabiliyorsan işte orada gerçek bir bağ vardır. Ne yalanlar boğar seni ne de eksik ilgiler… Güvenle sarıldığında, kalbin çırpınmadan atıyorsa, gözlerin korkmadan bakıyorsa, işte o zaman aşk nefes olur sana. Oksijen gibi görünmez ama eksikliğiyle her şey daralır. Sevgiye hayat veren şey sadece sözler değil, hissettiren sadeliktir. Ne büyük sözlere gerek var ne de abartılı jestlere; güven varsa aşk hep yaşar.
Hıhı aynen tabii tamam
Hayır burada oynayacam djfj
Aşkın oksijeni onun yanında sonsuz nefes alabilmek ve ömrün sonuna kadar yanında olup onunla nefes verebilmek..
Onun yanındayken zamanı unutmak , dakikaların , saatlerin , günlerin , ayların , yılların nasıl geçtiğini bilmemek..
Onunla anlamlı olmak , seni anlayacağını bilmek , onu anlamak , dinlemek , yargılamayacağını bilmek , aşkı anlamlı kılmak..
Onun yanında kendin gibi davranabilmek , kendin olabilmek , olduğun gibi kabul edeceğini bilebilmek..
Sadakati , merhameti , güveni aşılayabilmek , hissedebilmek , görebilmek..
Amasız , keşkesiz , bencesiz sevebilmek..
Onunla var olmak , hissetmek..
Hepsi bir bütün içinde olabilmek. Aşkın oksijeni iki farklı kalbi , nefesi , yüreği , ruhu , bedeni bütünleştirebilmek...
🤌
Oksijen dolu aşkı bulmamız dileğiyle ☺️
O bizi bulsun 🙄
O ya biz fark etmez oksijeniyle nefes aldırsın da ☺️
Aşkın oksijeni yoğun ilgidir. İlgi yoksa zaten aşktan söz etmek mümkün değil bence. Nasıl çiçek su olmadan yaşayamazsa kadın da ilgi olmadan yaşayamaz. İlgi şart, tabi karşılıklı ilgili.🌸
🌸🤌
Aşkın kimyası mı, uzaylıların kavgası mı? 😄 Aşkın oksijeni kesinlikle güven ve samimiyet. Sevdiğin insana gönlünü ve aklını tam anlamıyla açtığında, o da sana açıldığında işte o zaman aşk nefes alır. 💞 Bir de minik jestler, tatlı sürprizler var ya hani... İşte onlar aşkın yakıt deposunu fulleyen sihirli dokunuşlar! 🚀💫
Cevap
42Cevap
2-3 tane maddesi var, h2o formülü gibi, sevgi, güven ve saygı. Bunlar birleşince förül gerçekleşir ve oksijen meydana gelir
Öyle okudum djfj
Alıştık biz sana djjd
Aşkın oksijeni türkü yanında iki şey daha ekleme şansım olursa da merak ve ilgi kesinlikle
Tutku yazacaktım 🤣
Türkü de olurmuş djjd
Olur aşıklar türkü yazar genelde 🤣
İki taraf için de ilgidir ama kadın için bu biraz daha fazla. İlgi derken de sevgi cümleleri ve fiziksel temaslardan bahsetmiyorum, varlığını hissettiren bir erkeğin burdayim demesi de ilgidir bana göre ve cok karizmatiktir.. Erkek de aynı şekilde kadının ilgisini bakışlarında sesinde dokunuslarinda görmek ister istemeli de..
Erkek dediğin sevdiği kadını her gün yeniden tavlar 🤌
😘😘
İlgi, tutku ve heyecan.. bunlar olmadan aşk nefes alamaz ölür 😅
Vah rip 😅
Bence Aşkın oksijeni ihtiyaçtır. Bir kişiye ihtiyaçlarımızı karşıladığı için severiz. Bu ihtiyaçlar Herkese göre değişebiliyor. "Huzur, kaos😃tutku, heyecan ve ilgi". Gibi
Kaossss 😄
Yani neye ihtiyacımız olduğunu bilirsek, seveceğimiz kişiyi de biliriz
Yok ya onu kalp seçiyor 😃
Tamam işte ikisi birlikte çalışıyor 😃
Yok Aşk kapıdan girince mantık ölür 😏 yanii ihtiyaçlarımızı unutabiliriz
İhtiyaç dediğim ilgi, kaos, tutku gibi bunlara hitap eden biri kalbimize de hitap ediyor
Hıhım bu doğru
İnanmadığıni hissediyorum 😃🤣
Hayır ya inanıyorum 😄
Tamam 🤣
Ben ona katıldım zaten 😏
Evet katıldı 🩷
Aşkın oksijeni ilgidir… Çünkü ilgi olmadan aşk boğulur. Ne kadar sevsen de eğer karşılık bulamıyorsan, eğer bakışlar birbirine değmiyorsa, dokunuşlar uzaksa, ses tonu sıcak değilse aşk nefessiz kalır.
Katıldım 🤌
Bence "güven" aşkın oksijenidir. Çünkü güven bir ilişkide temel direklerden biridir. Güvenin sarsılması, endişe ve belirsizlik yaratarak ilişkinin "oksijenini" keser.😌
Güzel tuttum bunu
Kesinlikle katılıyorum
Güç çünkü kalbinde o sevgiyi taşıyabileceğiniz gücü yoksa o kişi ne yaparsa yapsın size karşı elinde sonunda vazgeçiyor
Çok güzel bir yaklaşım
Yemeye tat veren nasıl baharatsa aşka da saygıyı bozmadan tartışmalar didişmeler restleşmelerdir ama işte dozunu kaçırmamak gerekiyor benceee
😄😄
Böyle böyle camı çerçeveyi indiriyoruz sinirden 😂
Olur o 😂
Aşk vücudun su oranıyla eşdeğerdir. Aşksızlık su kaybına yol açıyor, diğer türlü yan etkileri yeşermenize engel olur 😆😆
Neyle besliyoruz xkdk
Bol sadakat 😆
Sevişmektir.
Yatakta bir çok sorun çözüme kavuşur.
Alakasız biliyorsun değil mi
Yoo ben ciddiyim.
Ten uyumu ve tutkunun olduğu ilişkilerde yatak bir çok sorunu çözüyor insanları birbirlerine karşı daha bir anlayışlı hale getirebiliyor.
Ve ekstra olarak aradaki birçok perdeyi kaldırıp daha gerçek sade ve net görebiliyorsun karşındakini.
Seksi sadece fiziksel hareketlerden ibaret saymak bence hafife almaktır
Birçok duyguyu tetikliyor.
Ve yine çoğu kişinin yanlış bildiğinin aksine cinselliğin bağlayıcı bir etkisi var.
Hayır yatak muhabbetiyle aşkın alakası yok. Kaldı ki, Aşk eşittir cinsellik değil. Aşkın ölmemesi için tene ihtiyacın yok.
Anlaştığımıza sevindim 😃
Sırf ters gitmek için yapıyorsun :D dur sen arkasında
Hayır hiç aşık olmamış insanlar kendini nasıl da belli ediyor ya sjdj
Konuyu saptırma
Aşkın bir sebebe ihtiyacı yok aslan parçası 😄 aşk gelir kurulur, baş üstüne dersin ve dibine kadar getirdikleriyle ve götürdükleriyle yaşarsın
Yaw cinselliğe aşkı dahil etmeyin. Cinsellik olmasa da aşk olur. Aşk bel altında değil yanlış yerlerde aranıyor djfj tabii ki aşık olduğun insanla bütünleşmek istersin fakat diyelim ki cinsellik yok veya olmadı veya olamayacak, kolaysa sök at o aşkı sen. Aşk bambaşka bir duygu onu şehvetle karıştırmayın. Hele ki erkekler, aşık olduğu kadınla ilk başlarda sevişmeyi bile geçirmiyorlar, muhabbetini yapmıyorlar bile.
Son cümle doğru başlarda yapmazlar bizde heralde aşık olduğumuzda seks güdümlü olmadık cinsellik eşittir aşk da demiyorum. Sağlam bir ilişkinin temelinde değer görmek ve cinsellik var diyorum sadece.
Sürdürülebilir aşk için bunlar bir yerden sonra şart.
Sonrasında her şey rutine girecek sıradanlaşacak zaten o zaman da aşk değil sevgi, bağlılık, aidiyet ve alışkanlık kalacak.
Kim demiş aşkın ölmesi gerektiğini 🙄
Kavuşamamak lazım 😂
Sana soracaktı aşk da zaten 'çekmek ister misin?' diye skfjs
😂😂
Sadece birçok sorunun üstü kapatılmış olur, çözülmez
Saygı olmadan sayılanların hepsi anlamsız kalır.
Tavrımız net kfkf
Öyle 😂
Bence aşkın oksijeni yok yalnız kalmak daha keyifli onu anladım
😕 Aşk da keyifli yaşamasını bilene
Heyecan beybisi sıkıcı bi yerde aşk nefes alabilemez cdjsj
Offf evet djdj
Hahaa içi gitti
Gider tabii ama dönmesini de bilir djfj
Aha aşkın ateşi yanarmış ateşi duydunuz mu aşk ateşi der jdjd hande
😃 duymadık bana anlaaaat der hande
Aşkın oksijeni sen nefes aldığın ds yanında duran sevgilindir jfjf
Nefes almadığımda da dursun djd
Dursun djdjnd
Aşkın oksijeni, samimiyet ve güven bence. Çünkü gerçek sevgi, nefes almak gibi olmazsa olmaz; yoksa aşk da havasız kalır, soluk soluğa kalır. İkisi varsa her şey mümkün, her şey yaşanabilir.
Güven ve karşılıklı saygı. Öyle ilk eline geçen fırsatta karşı tarafı yaralarsan yalan dolan ile ilişkiyi zedelersen boğulup gider aşk filan kalmaz.
aşk tatlı sürprizlerle , küçük ara vermelerle , evliysen çok sıkmamakla başlayabilinir, ama günümüzde tartışma ve rekabetin sonrasında alınan hazın aşkı körüklediği sanılır ama aşk yıpranır bence
Aşkın oksijeni bence ilgidir. İlgi az verilirse her aşk boğulur, ölür. İlgiyi çok verirsen bu sefer fazla oksijenden boğulur.
Aşkın yakıtı oksijen değildir bence. Ufak ufak krizler aşkı perçimleyici olaylardır. Fakat büyütmek demek yıkılışın startını vermek demektir :)
Sınırlara ve kişiliğe saygıdır. Karşı tarafın farklı bir birey olduğunu unutmamaktır.
Kalplerimizin -her an- -birbirimiz için- atması
Kesinlikle cinsellik
Hem bedenen hem ruhen tatmindir
Aşkın oksijeni kıskançlık tripler küsüşmemeler tatlı tatlı atışmalar
Güven, sevgi, saygı. Herhangi biri yoksa aşk sürmez. S2G1 diyelim aşkın oksijeni için 🤣
İlgi, aşkın anahtarıdır. Bir de bunu müzik ile ekledin mi, tamamdır. 🎼🎶
Güvendir de çok kolay bulunmuyor ahsj
Şeyde şey aramak gibi bir şey 😃
Ahahajs biraz öyle
Ne güzel anlaşıyoruz djdj
Ahahahahsj tek sözcük de yeter🤣
Erkek versiyonun var mı senin 😅
Onu bulamadık sorry ahahsjsj daha araştırıyolarr🤣
Elini çabuk tutsunlar djfj
Söylerim hayatım ahahahsj
😏🙏
Para ile. Para yoksa aşk da olmaz
Alakasız djfj
Hangi kadınlardan bahsediyorsunuz böyle söyleyince anlamıyorum
Beyin yıkamışlar, tertemiz
Besbelli
Kendi ayakları üstünde duramayacak kişi için doğru sadece.
Genellemek doğru değil
Aşk keyifli bir şeydir ama her şey zamanını bekler her şey yerinde güzeldir
İnanmadığım bir şey için nefes almaya degmez
İnansan da inanmasan da var, Yaradan gibi 😃
Ben yaradana inanırım ama yarattıklarına ise çok güvenmem
Yarattıklarına güvenme zaten
O zaman aşkın oksijene ihtiyacı yok demektir
Var
İyi peki sana mutluluklar
Anzer bal 🍯 ı geldi aklıma
opet gazı
harika bişey deneyin bak