Bir erkek kız arkadaşına çok para harcıyorsa kız hiç bir şey harcamıyorsa erkek bir süre sonra kızdan soğur mu?

Merabalar arkadaşlar sevgilimle ben 20 yaşındayız o baya zengin babasının uluslararası lojistik şirketi falan var.Ve ben ne çok güzel bir kızım ne havalıyım nede zenginim orta maddi druma sahip orta güzellikte havasız kendi halinde bir kızım.Erkek arkadaşımınsa gerçekten beni çok sevdiğini bana bakarken gözlerindeki o mutluluk ve huzurlu ifadeden anlıyorum.İlişkide hep benim dediğim oluyor beni hiç kırmıyor bu çocuk.İşte yemekler hediyeler süpriz doğum günü partileri falan yapıyor hep çok lüks mekanlara götürüyor çok para harcıor benim için.Bense hiç para harcamıyorum.Bir kere ben ısmarlamak istedim çok bozuldu sinirlendi yanında erkek varken kıza hesap ödemek düşer mi dedi.O bana çok ahalı hediyeler alıyor ben küçük bir hediye aldığımda çok seviniyor ama.Peki ama korkum şu ki bir süre sonra benden soğur mu acaba?
Bir erkek kız arkadaşına çok para harcıyorsa kız hiç bir şey harcamıyorsa erkek bir süre sonra kızdan soğur mu?