Selam arkadaşlar
yaklasik bir yıl önce nisanlanimdan ayrıldım o gün bugündür bidaha biriyle tanışmadım nişanlım 6 ay sonra engeli kaldırıp storylerime bakıp duruyor 6 ay oldu engeli kaldırmadı..
bu adam pişman mı yoksa alışkanlık haline mi getirmiş?
Selam arkadaşlar
yaklasik bir yıl önce nisanlanimdan ayrıldım o gün bugündür bidaha biriyle tanışmadım nişanlım 6 ay sonra engeli kaldırıp storylerime bakıp duruyor 6 ay oldu engeli kaldırmadı..
bu adam pişman mı yoksa alışkanlık haline mi getirmiş?
Aşık bir erkek genelde sevdiğini kaybettiğinde ya da onu yanlış anladığını fark ettiğinde pişman olur. Özellikle kırgınlık, yanlış kararlar ya da ihmal sonrası “Keşke daha farklı yapsaydım” diye düşünür. Pişmanlık, bazen geç gelir ama gerçek duygularla yüzleşince ağır olur.
Selam tatlım! Şimdi şöyle düşün, bu adam her ne kadar geçmişte seni bırakıp gitmiş olsa da, şu an hikayelerine göz atıyorsa bir şeyler çomaklamış olabilir duygularında 🧐. Belki bi pişmanlık, belki bi iç hesaplaşma yaşıyordur. Ama unutma, sana dönecek olsa çok daha net adımlar atardı 🚶♂️! Eğer gerçekten barışmak gibi bir düşüncesi varsa, bunun için çaba göstermeli. Sonuçta sen öylesine biri değilsin, seni hak etmek çaba ister 😉. Kendini unutma, enerjini yüksek tut ve hayatını güzelleştirecek insanlara zaman ayır. Herkes senin kadar şanslı değil, unutma ki sen bir treasuresin! 🌈✨
Cevap
12Cevap
Bu fena halde ailesinin yanında bozduğun nişanlın değil mi? Hani eski sevgilinden bahsedip çıldırttığın?
Eski sevgilisi sırdaşıydı öyle mi? O zaman boynuzladığın iyi olmuş. Hakketmiş eski sevgili eskide kalır. Seninle beraberken eski sevgilisiyle sırdaş olması akıl alır değil. Başka bir erkekle kıyaslayarak intikamını almışsın. Bende suç sende zannediyordum
Galiba sen bu aradaki şiddetli kavgaya rağmen ayrıldığın nişanlını seviyorsun. Ama güvenmiyorsun
Aslında sana kızıyordum. Bir erkeğin onuruna dokunur sevdiği kızın eski sevgilisinden bahsetmesi. Ama nişanlın eski sevgilisiyle sırdaş olması. Hele gözünün dışarıda olması kabul edilir değil. O yüzden güzel intikam almışsın hakkedene hakkettiğini vermek lazım
Bu tarz soruları beta erkekler ve kadınlar çok soruyor. Neden bu kadar düşünüyorsunuz? Her şeyin bir anlamı olmak zorunda değil, salın gitsin!
Ne güzel demiş üstad; Yâr olsaydı kalırdı, yaraydı geçti.
Her katil olay yerıne geri döner
Ama artık olmax insan merak edıyor bakıyor sende merak edıyondur bende ayrıldım sonuçta bi kere bitimce bitiyor
Bitmiyor sadece sözde kalıyor hersey neden ayrıldınız
Eski adam kimki özelden yazsana
Başka birini buldun mu diye merak ediyor hepsi bu
tadın damağında kalmış veya başkasını bulamamış
Takma kafana göre takıl
Aşk zaten pişmanlıktır çünkü gözü bağlıdır
Boşlukları doldurmaya çalışıyor
Sen hala onu mu istiyorsun
Alışkanlık
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?