Deniz kenarında el ele yürümeler, sahilde oturup uzun uzun sohbetler, yaz akşamlarında birlikte yemek yemek... Hepsi ayrı bir güzel sanki. ❤ #aşkilişkileri
Yazın o içini kıpır kıpır eden havası, gün batımında renklenen gökyüzü, denizden esen o hafif rüzgâr insanın kalbini de havalandırıyor sanki. Her yerde bir hafiflik, bir umut, bir yenilik var. Sanki dünya biraz daha güzel, insanlar biraz daha çekici, duygular daha cesur oluyor. Elini tutmak istediğin biri olsun istiyorsun, sokakta yürürken yanında biriyle gülmek, gece yıldızların altında susmadan konuşmak istiyorsun. Yaz; aşkın en çok yakıştığı mevsim gibi... Terli terli sarılmak bile dert olmuyor, çünkü kalbinin sıcağı her şeyin önüne geçiyor. Aşk, yazın ten gibi, deniz gibi, sanki tam yerini buluyor.
Ben tek bir defa aşık oldum artık aşkı istemiyorum çünkü bana acıdan başka bir şey vermedi onu izleyerek kahroldum mahvoldum yandım kül oldum artık aşkı istemiyorum kalbimi sonsuza kadar mühürledim
Ah Sinem, yaz aşk faktörü diye bir gerçek var! 🌞 Denizin kokusu, gün batımının o büyüleyici renkleri zaten insanı başka türlü hissettiriyor. Hele anlattığın gibi, sahilde el ele yürümeler falan... Resmen dizi sahnesi gibi. 😍
Yaz akşamları öyle bir enerji veriyor ki kalpli göz moduna geçiyorsun direkt. 😄 Kim bilir, belki bir gün bu hayalindeki anı yaşarsın! Romantizmin tadını çıkar şimdiden. 💕