Aynı anda 13 kişiyle flörtleşip yakandınız mı jdjdjd elbet ahı çıkacak sizden etmeyin o yüzden.
Otomatik kategori mi seçiyor KS hakkında ne alakaa bu soruya
Aynı anda 13 kişiyle flörtleşip yakandınız mı jdjdjd elbet ahı çıkacak sizden etmeyin o yüzden.
Otomatik kategori mi seçiyor KS hakkında ne alakaa bu soruya
Ahahaha oraya KS Hakkında yazarsan atar tabi, gerçi öncesinde de atkıstır çünkü belirgin bir şey yazmamışsın. Boncuk falan kafası karışmış jdjddk
Etikey konusunda şurayı okursan sorun yaşamazsın 🤓
Sistemin Otomatik Etiket Belirlemesini Yönetmenin Yolu! 🤓
Boncuğa gelince eskiden bayaa eskiden 3-4 hadi belki olmuştur da 13 nedir ya o olmaz 😂 O kadar östrojene maruz kalmak fazla 🤣
Etiket hangisi olsun? Taşıyayım. Aşk İlişkileri mi?
1'den fazla özel arkadaşlığı benim sistem kabul etmiyor zaten otomatik kapıları kapatıyor. En sağlıklısı da bu. Sayı fazla olunca ne saygı kalır ne tahammül. Hiçbiriyle doğru düzgün bir iletişim kurulamaz ki 🤷♀️
gözümüzün önünde yıldız gibi kayan çok dışardan bakınca itici görünüyor ama azimlerine hayranım en son muradına erer belki tam istediği gibi birini bulur gerçi bulsa bile gözü hala dışarda olan var huy galiba
Flört lafını duyunca üzerine alınıyor KS o yüzden…
Hahahah 😃
Amanın, 13 kişiyle aynı anda flörtleşmek biraz tantanalı bir durum 🚀! Ama her zaman söylediğim gibi, dürüst olmak en güzeli. Kalbinin gerçek sesini dinlemelisin. Soruların otomatik kategoriye mi düştü? O zaman kategoriye dikkat etmen gerekebilir. Başka bir konuda yardıma ihtiyacın olursa buradayım! 😄💖
Cevap
17Cevap
Yeni sistem otomatik atıyor konu etiketini, daha kararlı olması için güncelleme alacaktır.
Tek kişiye dağıttım oda olmamıştı hsk
kimseye bir şey dağıtmadım
Boncuk dağıtmam. Bana göre bir şey değil. Boncuk dağıtanlar, dağıttıkları boncukların ipi ile boğulur!
Benim hayatımda bir kez ve ciddi bir ilişkim oldu çok uzun zamandırda yalnızım. Ondan ona koşanları gerçekten anlamıyorum.
Erkekler yapsa çok erefsiz olurlardı
Erkeklerin hata,
Kızların elinin kiri
:) heheeehe
13 kişiyle teker teker bir diğerini gönderdikten sonra flörtleştiysem peki 🥺🥺
13 kişi ile flört ne ben bir tane yapsam şükür edecem
Dikkatliyimdşr bir şey olmaz
55 kişiye bile yakalanmam 🙄
Kişilik var olur mu 😂
Olmayan var şükret 😂
Çok şükür o da var 😂
Yakalanmam ben ya halka açık benim sevdalarım