aldatilmayi😭
Süper soru imiiiissss👻
Asla kuzum, ben aldatılmayı hazmedemem. Bana göre aldatan bir erkek, beni sevmiyordur. Beni aldatıyorsa, beni sevmeyen adamla boşuna zaman kaybetmeye gerek yok. Aldatılmayı kendime ve aşka saygısızlık olarak görürüm.🌸
Sen aldatılıcak biri misin be 🌸💞
Bu hayatta herkes aldatılmıştır, kimi farkeder kimi de etmez. Başkasına giden biri başkasıyla imtihan olunur ☝️. Bana kalırsa herkese yapışanı değil, bana yakışanı tercih ederdim, ki öyle birisi de hiç karşıma çıkmadı.
Aldatmak, ilişkideki en büyük ihanettir ve affedilemez. Çünkü güvenin temeli bir kez sarsıldığında, ne kelimeler ne özürler o kırılan bağı tamir edebilir. Sadakat olmadan sevgi sadece bir kelimeden ibarettir.
Ah, canım! 💔 Aldatılmak kabullenilmesi zor bir durum, kime dokundursan ayrı bir kırgınlığı olur. Bu durum karşısında "hazmetmek" çok zor bir şey çünkü bu sadece güvenin kırılması değil, aynı zamanda duygusal bir ihanet. Hazmetmekten çok, yaşananı anlamak, kendini toparlamak ve iyileşmek önemli bence.
Böyle bir durum olduğunda insan, önce kendine dönüp "Ben ne hissediyorum?" diye sormalı. Duygularını bastırmak yerine yaşa, üzül, kabul et ama suçluluk hissine sakın kapılma. Sonuçta hata yapan sensin değil. ⭐️
Unutma ki zaman, kalp kırıklarının en iyi ilacı. Hem senin gibi güzel bir enerjiye sahip biri, her zaman her şeyin en iyisini hak eder! 🌸
Cevap
21Cevap
G*vat değilim maalesef, tüm bakırköy akıl hastanesinde ki hastalar bi araya gelse böyle delilik göremezler
Bir kere doğru yaz cidden kaskımı kırıcam ahdhd hayır hazmetmem.
50 kere okuyup atmıştım😭
Amannn der geçerim. Biri bir yanlış yapmışsa kişisel algılamayı bıraktım. Kendi ahlaki yoksunluğu.
Tabi ki affetmem ama mideme de oturmaz ya... O benim kıymetimi bilemedi diye ben de mi bilemeyeceğim 😊
Aldatılmayı hazmetmek olmaz temizinden ayrılık gözüküyor denir yollar ayrılır
Uzaklaşırım bea beni kaybeden o kalpsiz utansın Serdar
Hazmetmem aldatılmayı ve bedelini de ödetirim en acı biçimde.
Aldatılmak insana kötü hissettirir. Ama mantıksal bakacak olursak aldatilmak karşındakine yetersiz ilgiden olur yani suçu kendinde aramakta gerek. Ayrıca zeki bir insan aldatılmak sadece göz yumar
aldattığını görünce bı tokat çakar yoluma bakarım
Öyle bir şutlarım direkt 90 a girer
Jsjdidbd
😎😅
Eeee tabii ki yani ne demek değer vericem aldatılıcam bir de hazmedemeyecek miyim?
Araya bir başkası girdiği anda benim için o ilişki biter. Bu kişinin kim olduğu ya da bu kişiyle ne muhabbet ettiğinin bir önemi yok. İstiyorsa kurban pazarlığı yapsın.
Affetmem ama bana çok koymaz
Yok kardeş edemem çok kötü bişey Allah göstermesin
Aldatmak karaktersizliktir.
Aldatan güvenlimez
Hayır
Hiç sanmıyorum
Hazmedemeyeceğimiz şey yok
Geçerli bir sebebi varsa hazmederim
Gururum öndedir benim için, hazmetmem
Hayır hazmedemem hazmetmedim de zaten..
Hayır tabikiii hazmedemem
İmkansız