Mesela çok açık giyimiş kıza bakması, dikkat çekici bir erkeğe bakması, cinsel içerikli videolar izlemesi gibi gibi şeyler..

Mesela çok açık giyimiş kıza bakması, dikkat çekici bir erkeğe bakması, cinsel içerikli videolar izlemesi gibi gibi şeyler..

Aldatmayı hafiflestirmek ve güzellemek gibi bir şey bu ya, olmaz öyle şey. çekici bir erkeğe ya da kadına bakmak hayatındaki kişiye saygısızlık tabi önce kendine saygısızlık
Bence ilişkide mikro aldatma konuları hassas ama ne çok büyütmeli ne de tamamen göz ardı etmeli. Herkesin sınırları farklı ve bu sınırları partnerle açıkça konuşmak önemli. Bakışlar ya da videolar tek başına sorun olmayabilir, ama güvenin ve saygının zedelenmesi kırmızı çizgidir. Boğmadan ama tatlı bir netlikle hislerini paylaştığında, aksine ilişki daha sağlam olabilir! 😄✨
Cevap
21Cevap
Bu daha çok erkekler için söyleniyor.
Erkek arada aldatırsa evine daha sadık mutlu huzurlu olur diyorlar.
Aldatan şeref'sizdir. Erkek denmez ona
Genel söyledim 😀
Yok ya ahahha
Deli shsh
Ben yapmıyorsam o da yapmamali. Uzun ilişki dediğin karşılıklı sabır , güven ve sevgiden olur. Ki bu sevgiyi dirençli tutan böyle rezil kavramlar değil bence , " Sohbet?".
Açık giyinene bakmak mikro aldatma mı oluyormuş? Burada sokağa çıktığım zaman giyinen yok onu ne yapacağız? :D Gözüme uyku bandı takıp gezeceğim!
Sevgilin yanındayken kadınlara gözünü dikip bakarsan bu aldatmadır ama mikro aldatmadır. Biraz empati yapın, senin yanındayken durup erkeklere bilinçli bir şekilde bakarsa ve sen rahatsız olmazsan bilememmmm artık 😄
Tabi ki öyle kafayı dikip etrafı tarar gibi dikizlemiyorum ama istemsiz olarak insanın gözü çarpıyor. Zeus heykeli gibi adam varken etrafı dikizleyecekse yolunu açarız arkadaşın :D
İstemsiz olarak bakılanlara bir şey demiyoruz zaten.
Günümüzde bunları yapmayan insan evladı kaldı mı 😂
Ben dhhd
İstisnalar kaideyi bozmaz : ))
Herkes sizin düşündüğünüz kadar gevşek değil. Aldatmanın mikrosu makrosu olmaz😏
Benim düşündüğüm gibi mi demeye çalışıyorsun?
Ben bu aldatmaları görmezden gelmezdim tam bir gurursuzluk olduğunu düşünüyorum tabii başkası ne düşünür bilemem
yani onları kafaya takmak zaten ömrüde kısaltan şeyler
Aldatmayı da mikro diye indirgemeye mi çalışıyorlar. Aldatma aldatmadır
Hayır buna kesinlikle katılmıyorum bir kez görmem hissetmem ayrılmam için yeterli..
Tam tersi bence idhdud
En ufak bir hatada sileceksin kardeşim🤡🤪
olur mu öyle şey ya. cıngar çıkar cıngar ne münaseboooo
Hadi len diyorum. 😄 hiçbir hatayı görmezden gelmem.
Katılmıyorum, kendime saygım var. Şutlarım o kadını direkt
Doğru... Bunları kafanıza takarsanız mutlu olamazsınız, ilişkiyi de zehir edersiniz.
aldatmanın mikrosu makrosu mu olur.. iktisat mı okuyoruz ilişki mi yaşıyoruz peh
Olmaz olsun öyle uzun ilişki sevgi saygıya noldu mikro aldatmalar gelmiş hemen 😃
Pek katılmıyorum. Bunlara "fena niyette" bakmadan da uzun süreli ilişki olabilir bence.
Partneri çağrıştırıcı, hisleri yüksek tutucu olabilir.
Faydalı yani.
Aldatmanin mikrosu makrosu mu olur bir insan seviyorsa gözü başkasını görmez sevmiyorsa gidebilir yani kesinlikle sevgi ölçüt olmalı. Bu kafayla benim de ilişkim olmuyor evet ama o şekilde olacaksa hiç olmasin
Bu nasıl saçma bir şeydir aq fkjfjfj
Dimi ya sjjd
Her şey o kadarla bir şey olmaz ile başlar 😃
Aynen öyle 😃
Görmezden gelemem asla😃
Bize ters.. mikro makro anlamam yani..
Bil ama görmezden gel enteresan 🤔
S…kmişim öyle uzun süreli ilişkiyi
Saçma bir bakış açısı
Uzun olur ama yüzük olmaz.
Sorun anladım da görseli paylaşmandaki kastın ne
Aşık kişiler işte?