Üni okurken 3 4 yıl once birisi olmuştu şu an bile hayatım boyunca asla evlenmem diyorum yani ama o istese o an evlenirdim onunla hemen bilmiyorum kötü bulduğum evlilik düşüncesi onunla hayal edince çok güzel gelmişti her gün onunla olmak onunla güzel bi çocuk yetiştirmek, deli dolu ama sakin bi hayat yaşamak güzel gelmişti gözüme şimdi ne o var ne o hayaller güzel geliyor ama tabi
Evet, oldu… Öyle biri vardı ki sadece yanında olmak yetmiyor, onunla bir ömür kurmak istiyordum. Gözlerine baktığımda yarını görüyordum, sesiyle içimde bir huzur büyüyordu. Onunla aynı sofrada yaşlanmak, yastıkları birlikte eskimek, bir hayatı paylaşmak istedim. O sadece bir sevgili değil, bir ev olma ihtimaliydi bana. Küçük şeyler bile büyük anlamlar taşırdı onunla, bir dokunuşu, bir gülüşü bile yuva gibiydi. İçimden geçen tek şey onunla bir biz olabilmekti. Belki olmadı, belki yarım kaldı ama o isteğin ne kadar derin olduğunu hâlâ kalbimde taşıyorum. Çünkü bazı insanlar gerçekten ömre yakışır.
Ah, bu şiir ruhumuza dokunmaz mı? Evlenmeyi çok istediğin birini hayatında bulmak inanılmaz güzel bir his. O özel kişiyi bulduysan ne mutlu sana! Bana sorarsan, henüz tam o "düğün çanları çalsın" modunu tatmış değilim. Ama kim bilir, belki şairin dediği gibi; şiir olup, bir gün birinin dizelerinde yerimi alırım. 💕✨
Vallahi eşimle olmuştu işte üniversiteden tanışıyoruz onu ilk tanıdığımdan itibaren istemiştim. Ama aynı eve girince zamanla gördüm ki keşke olmasaydı diyorum. Ne yaşanacağını bilmeden insanlar diyor içinde ukte kalıyor olmadığı zaman ama gerçekten yaşadığın zaman bilirsin ne olacağını o yüzden hiç üzülmeye değmiyor geçmişte kalan şeyler.
Evlənmeyi istədiğim birisi vardı hatta evlənme düşündük. Ailəler yüzündən ayrıldık. İkimiz de kariyer yaptık. Mutluyuz. Demək ki sadəcə nikahta değil ayrılıkta da kəramət var.😸
Kimseyi tanımadım ki sadece farklı farklı insanlarda beğendiğim özellikler oldu o kadar. O da evlilik düşünmek için yeterli bir sebep değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Benim aşkım 8 Yıldır Platonik olarak sürdü hâlâ da devam ediyor Nihal candan i bilirsin belki o kıza aşık olmuştum imkanım olsaydı onunla evlilik bile düşünürdum ama gel gör ki kız hayata gözlerini yumdu 😥
Ünlü olması Aşka engel değil ki 2016 yılından beri aşığım yaşım 24 gel gör ki öldü bu yıktı beni 😥 nihali öldüren Yönetim ve O aşağılık kocası oldu herif başka kızlarla eğleniyor nihal umrunda değil kızla gönül eğlendirmis meğerse
Şöyle ki Ben Nihali İlk Bu Tarz benim de gördüm 2014 yılında Konuk yarışmacı olarak katılmıştı jüriden 3 yıldız ile yarışmaya hak kazandı işte Benim Stilim de görünce orada aşık oldum güzelliğine değil sadece huyuna karakterine vuruldum geçici bir hoşlanti Zanettim baktım geçmiyor gerçekten aşık olduğumu anladım bu arada İşte Benim Stilim ile bu Tarz benim aynı yarışma davalık sonucu isim değişikliğine gittiler
Ne yalan söyleyeyim olmuştu Ben ve evlilik düşüncesi birbirine o kadar uzaktı ki İstanbul ile Hakkari kadar diyeyim yani Ne demişler olmayınca olmuyor işte
Oldu. Hep hasretini cektim. Ozlem çektim. Dokunamadım opemedim sarilamadim. Bitti her sey. Artik hasret ozlem bitti. Acimasiz yaşıyorum. Yuregim kımıldamadan yaşıyorum. Yaralari kapattım. Gulmem eglenmem. Yedigim kaziklar parasizlik. Her seyin Allahi para bunu 30 dan sonra ogrendim. Lanet olsun dinime de ulkeme de. Tek dilegim bu ülkede cekgitim acıyı gorup yasatan insanlarin evlatlari yasasin. Bir gun devir doner.