Uzak mesafedeki bi çocuğa aşık oldum ama bana artik yuz vermiyir ne yapmalıyım?

Öncelikle merhaba bu cocukla biz sosyal medya üzerinden tanıştık benim bi videomu görüp kendisi yazmıştı ve konuşmaya başlamıştık cocuk denizledi yaşıyor ve ciddi iliski kafasında olduğunu belirtiyor bende çocuğu çok beğenmiştim ilgisini de kendisini de biz baya baya konuşup hızlı ilerlemistik cocuk uzak mesafe yapabileceğini belirtmişti onceden uzak mesafe ilişkileri olmuş dediğine göre ve yanıma geleceğini belirtmişti bende bu arada konyada yaşıyorum ve çocuğun arabası bmw ben birazcık şüpheci yaklaşıyorum ne kadar hoslansam da takip ettigi çoğu kişi kız biz bu cocukla baya baya konustuk ettik sonra bu ilk sen gel dedi denizliye bende ilk onun gelmesinin daha doğru olduğunu söyledim o tamam dedi ilerleyen günlerde bizim aramıza bi mesafe girdi neden anlamadım ama çocuğu kaybet istemediğimden hep sordum bi sorun sıkıntı mı var diye yok diyip geçiştiriyordu biz bunla en son tartıştık konusmayi kestik takipten çıktık çıkarttık bi kaç hafta geçti bisey oldu biz bunla tekrar konuşmaya başladık takiplestik yine konuşuyoruz ediyoruz sonra tekrar konusmayi kestik takipten ciktik simdi de snapchat de ekli o bende ordan cikartmiyoruz birbirimizi arada napiyorsun diye yaizyor ve ben bunun ne yapmaya çalıştığını anlayamadım sordum da neden böyle yapıyorsun diye gevşek gevşek veaplar veriyor bende tamam deidm en sonunda o da tamam dedi ve konuşma bitti yine ama ben bu çocuğu gece gündüz stalkliyorum çok seviyorum napicam bilmiyorum onu kendime nasıl bağlarım aşık ederim çok istiyorum sadece benimle konuşsun istiyorum yıllar sonra ilk defa birine karşı bisey hisseidyroum ve hiç yüz yüze gelmediğim bulunmadığı birine karşı bu duygularım arkadaşlar şimdi geçici diyeceksiniz ama tam 1 yıl oldu bulumsaidgim kişiyi 1 yılda unuturdum ama benimki Şu an gerçekten aşktan ve napicagimi bilmiyorum bana yardım edin bana tekrar ilk baştaki gibi yüz vermesi için ne yapmaliyim
Peşinden kos
Kosma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Uzak mesafedeki bi çocuğa aşık oldum ama bana artik yuz vermiyir ne yapmalıyım?