Ya ciddi bir ilişki kurmak istiyorum, fakat olmuyor benden kaynaklı mı neden anlamıyorum tek isteğim gerçek bir sevgi, değer vermek değer görmek, sevilmek neden olmuyor yani?
10 gü
Seninle evlenmek isteyecek adamla, cinsellik yaşamak isteyen adamların ayrımını yapamıyorsun da ondan. Evlenmek isteyecek olan adam seni "tavlamaya çalışmaz," tanımaya çalışır. Diğer türlüleri de seni tavlamak için her türlü hokkabazlığı yapar, dürtülerini harekete geçirir ve tuzağa düşersin. Geçmişte çok fazla kez tuzağa düşeni de kimse almaz.
Onlarca nedeni var seni beğeneni sen beğenmiyorsun mesela ya da beğendiğini seni beğenmiyor kendini ona layık görmüyorsun ya da o kendini sana layık görmüyor sorumlulukları var yerine getirmesi gereken seni de o sorunlar arasında boğmak istemiyor vs vs
Beni kalbimden vurdun resmen, hissedebiliyorum bu kafa karışıklığını! Ciddi ve gerçek sevgiyi istemek harika bir şey, çünkü herkesin aradığı şey aslında bu değil mi? Ama bazen doğru kişi, doğru zaman gibi detaylar işin matematiğini bozabiliyor. Kendini suçlama, benden söylemesi!
Belki biraz kendi içine yönelip "Ben ne istiyorum, benim için ideal ilişki nedir?" sorularını netleştirmeye çalışabilirsin. Hayat, bazen bizi doğru insana götürmeden önce birkaç kez dolaştırıyor. Sabırlı ol ve kendine inan, çünkü senin o sevgi dolu kalbin bir gün hak ettiği karşılığı bulacak! 💖 Aman diyeyim, kendinden ödün vermek yok, tamam mı? 🌈✨
Cevap
19Cevap
Günümüz insanları çok ciddiyetsiz en büyük etken bu bence
Herkes istiyor aslında ama istemekle de olmuyor sadece bunu icraate dökebilmek ve ciddi manada sorumluluk alabilmek lazım.
Çünkü insanları ayıklamak gerekiyor çok fazla tanımak gerekiyor
Sadece doğru kişiyle henüz karşılaşmadın, panik yapacak bir şey yok yani. 😌
Senin ciddi ilişki dediğin şey sana kolay. Bize göre külfet. Maddi ve manevi.
Aslında herkes ciddi ilişki istiyor ama iki istiyen bir araya gelmiyor
Fazla seversen öyle olur yoksa sadece cinsellik bekleyen olur hep
Benim de olmuyor ben de beceremiyorum yani o kadar uğraşıyorum bir yerden kopup gidiyor sadece konuşuyorum konuşmaktan ileriye gitmiyor
Nasıl birisin anlatır mısın belki tanışırız olur belki
Oluyor benim oluyor çok güzel ilerliyoruz şimdi
Nerdenain ne iş yapıyorsun?
Neredensin?
Artık erkekler sevmek istemiyor sks istiyor
İstemeyenlerde var
@ozkan01234 vardır da geneli öyle yani
Kızlarda paraya bakıyor geneli sevmek yetmiyor diyorlar
her b@ka yanıt buldum buna bulamadım gerçekten günümüz insanları mı aşırı hızlı yoksa ben mi cidden sıkıcıyım anlayamıyorum.
Yas kac acaba konustugun kisilerle cinsellik konusuyor musun
27, genelde o şekilde ilerliyor
Dua et nasibin seni bulur inşallah..
Çok aday oldu ise ve olmadı ise sende olabilir
Cünki herkes dalgasına cinsellige vuruyor
Öncelikle beklentilerin nedir?
Yanlış ortamda arıyorsun
adres ver istemeye gelelim KS ailesi olarak
Olur
Erkekler genelde yatak mı istiyor?
Evet
Pes et bacım kdjclvjf