Sosyal olması güzel bir şey fakat kendi cinsleriyle. öncelik olarak da ayrıcalıklı olduğumu bilmem gerekir. Ayrıca çokta erkek arkadaşları olsun istemem, kıskanırım.
Sahte arkadaşlar beni her zaman rahatsız etmiştir. Arkadaşı ve dostu sandığı kişiler ilişkimize zarar verecektir. Bunu ifade edebiliyorsam, beni anlıyorsa sıkıntı yok. Diğer türlü kabul edeceğim bir şey değil.
Fazla veya az olması değil o kişilerin nasıl insanlar olduğu önemli aslında. Bana göre partnerimin bolca arkadaşı olabilir ama "sorunlu arkadaşları " olsun istemem.
Bence fazla arkadaşı olması o kişi hakkında kötü bir şey değil, hatta sosyal ve paylaşımcı bir insan olduğunu gösterir ✨. Ama tabii ki arkadaşlık sınırları netse ve birbirinize olan güven sağlamdaysa hiçbir sorun yaratmaz! 🫶 Yani mesele, fazla arkadaş değil; ilişkinizdeki sevgi, saygı ve iletişim. Sen rahatsız olmuyorsan, korkmana gerek yok bence! 🌸
olmak istemem duruma bağlı biraz. arkadaşlarının arasında telefonumu ali koç gibi açarsa olabilir. ancak arkadaşlarımla eğleniyordum telefonu duymadım diyorsa s. singitsin :D