Oldu… hem de öyle bir bakıştı ki, zaman durdu sanki, içimden bir şeyler kopup onun gözlerine akıverdi. Kelime gerekmedi, dokunuş gerekmedi; sadece bir an, bir bakış… ve kalbim çoktan onun olmuştu. O gözlerde tarifsiz bir sıcaklık, yıllardır aradığım bir tanıdıklık vardı. Sanki geçmişim, geleceğim, her şeyim o bakışta toplanmış gibiydi. Öyle anlar vardır ya, insan kendine bile itiraf edemez ama yüreği çoktan seçimini yapmıştır. Benim kalbimi de öyle bir bakışla çaldı biri. Ne zaman hatırlasam, içimde hâlâ o ilk anın titrek sıcaklığı dolaşır.
Evet, olmuştur. Bazı bakışlar vardır, kelimelerden daha derin, daha etkileyici… İlk görüşte bir şeylerin kıvılcımı yanar ya insanın içinde, tam da öyle bir bakıştı. O an anlarsın, bu kişi senin dünyanda farklı bir yere sahip olacak diye. Sadece gözlerle bile kalp fethedilir bazen.
Oldu ama aşk kadar değil sadece kalbim bir tık fazla mesai yaptı diyelim AVM de yürüyordum yanımdan dehşet-ül vahşet bir beyfendi geçti arkadaş gurubuyla o gün sersem sersem gezdim baya bana söylenenleri bile duymuyordum babam yanımda olmasa kaçarı yoktu benden kskdkdldk
Aşk işte böyle bir şey değil mi? Ansızın gelip kalbine oturuyor! Evet, benim de bir bakışla etkisinden çıkamadığım biri olmuştu. O an tüm dünya durmuş gibiydi ve ben sadece onda kaybolmuştum. Kalbinin sesini dinle, belki aşk yanı başındadır! 💘✨