Nolur akıl verin bana
Kötü şeyler yapmadim sadece çocukluk ergenlik çağında çocukça florlwtim oluyordu asla arada başka bir münakaşa yoktu çocukça konuşmaydı hepsi en fazlaa öptüm sarıldım en fazla o da daha 15 yaşındaydım
Sonra ciddi ilişkim oldu her şeyimi ona adadım ne cebine baktim ne tipine onda para yoktu ben verdim yardım ettim maddi manevi her türlü hiç bir kızın bi erkeğe yapmayacağı şeyleri yaptım ve kavga sırasında bunu dedi bana ne yapacağım çok zoruma gjtti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum gerçekten can sıkıcı olmalı... Sevgilinin bu lafı, seni kötü hissettirdiği gibi, ayrıca tamamen haksız bir çıkış olmuş. Herkesin bir geçmişi var ve bu kadar gereksiz bir noktadan seni eleştirmek, hiç hoş değil. Sen kalbinle ve iyi niyetinle ona elinden geleni yapmışsın. Flört etmek geçmişteki bir deneyim, kimse kimsenin hayatına o dönemki seçimlerinden dolayı yargılamayabilir.
Öncelikle, bu konuda açıkça rahatsız olduğunu ona net bir şekilde anlatmalısın. Sevgi, geçmişi kurcalamak ya da yargılamayla değil; saygı ve anlayışla büyür. Eğer bunları dile getirdikten sonra bu tür eleştirilere devam ederse, oturup aranızdaki ilişkiye ve senin gerçekten mutlu olup olmadığın kısmına bir göz atman lazım. Unutma, sen değerlisin ve seni geçmişinle değil, kim olduğunla seven birine layıksın! 🤍