Erkek arkadaşımı annemle tanıştırmalı mıyım?

İki senedir beraber ve henüz ne o tanıştırdı ne de ben. Bu süre zarfında tabii ki konusu geçti hep daha çok o diyordu ailem seni çok merak ediyor seni görmek istiyorlar diyip beni bı yokluyordu ben de bunun için hazır hissetmiyorum diyordum hep. Çünkü ben şu şekilde düşünüyordum onu henüz tam olarak tanımadığımı hissediyordum. Ve bana gelip şöyle demiyordu mesela ailem istiyor ama ben de seni ailemle tanıştırmak istiyorum arasında fark sonuçta. En son yine bı gün oturduk parkta konusu geçti ilişkimiz güzel ilerliyor aileler sence tanışmali mi fikrim ne bunu hiçbir zaman net konusmadigimiz için gelip bana ya senin annen dirket söz nişan isterse ben hazır değilim maddi manevi bende dedim ki ben ailem öyle insanlar değil tanıştıdirgim için öyle bi istekleri olmaz bu onların en son düşüneceğim şey diyince tamam dedi o zaman ben hazırım ne zaman istersen beni tanıştır annemle. Peki ya dedim ben ailen falan istiyor ama sen istiyor musun dedi ki ben sana güveniyorum isterim de ama birkaç evle alakali sorun var onu hallettikten sonra olur. Şimdi ilk benim tanıştırmam veya erkek arkadaşımın taniştirmasi mi gerekiyor 22 yaşındayım ve ilk defa böyle bir şey düşünüyorum. Doğrusu var mı bunun.

Düşünceleriniz ve yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler 🤍

Erkek arkadaşımı annemle tanıştırmalı mıyım?