Erkek arkadaşım nasıl peşimden koşacak?

Erkek arkadaşımla iki yıldır birlikteyiz ve bir yıl dolu dolu yaşadık herşeyi ikinci yılda bir karar aldık birlikte olduk sonra devamı geldi sonra artık herşeyimizi bildiğimiz için erkek arkadaşım uzaklaşmaya başladı buluşmalara geç gelmeye başladı her buluşmada yapalım demeye başladı hatta her konumuz oydu bu bir yıldır hiç normal bir şey konusturmadi hiç bir şeyi ona anlatamıyorum. Aile içinde büyük bir sorun yaşadım erkek arkadaşıma sığınmak istedim ama o bir anda bana hakaret etmeye her zora düştüğümde ona gelmemi söyledi sonra ben bir hafta boyunca iletişime geçmedim kendisi geçti oda onu rahatlatmam için geçmiş kabul ettim belki konuşuruz barışırız diye evden çıktım giderken yolda vazgeçtim eve geri döndüm oda çok sinirlendi eve geldi bana şiddet uyguladı ailemle yaşadığım sorundan dolayı ayrı eve çıkmıştım sonra kimseye bir şey söyleyemedim. Şimdide beni aldattığını öğrendim kız beni bildiği halde kabul etmiş erkek arkadaşımı ayrıldık ancak bana geri dönsün istiyorum ilk defa sevgi gördüm ilk defa hissettim benim babam ve annem olmadığı için ben onda gördüm sevgiyi bana anne baba oldu sahiplendi eskisi gibi olması için ne yapmalıyım
Erkek arkadaşım nasıl peşimden koşacak?