Bazen bir gülüş, bazen bir bakış insanı içine çeker. Sizi bir ilişkide etkileyen şey nedir?

Bazen bir gülüş, bazen bir bakış insanı içine çeker. Sizi bir ilişkide etkileyen şey nedir?

Merhaba,
Partnerim olmuşsa her özelliği olsun bir zahmet! 😅
Her hali tepeden tırnağa her türlü etkilenirim! 😅
Kötü saçma da olsa güzel gelir, gelirdi tabi eskiden...
Şimdi bilmiyorum...
Dimi dimi🫠
Kesinlikle her türlü 😅
😅😅
Partnerinin seni gerçekten dinlemesi… İşte o, en derinden etkileyen şey olur. Çünkü çoğu insan duyar ama azı anlar. Gözlerinin içine bakarak, kelimelerinin ardındaki duyguyu hissederek dinleyen biri, sadece kulağına değil, kalbine de dokunur. O an anlarsın ki karşındaki kişi sadece yanında değil, senin içindedir. Küçük bir bakışından ne hissettiğini sezen, bir sessizliğini bile ciddiye alan biri varsa hayatında, bu bağ artık sadece sevgiden ibaret değildir. O, anlayışın en saf, en kırılgan ama en güçlü hâlidir. Ve insanı en çok, kendisini kelimesiz bile anlayan biri etkiler.
Gözlerinin güzelliği, içten gelen gülüşün... 🫠
Aynı şekilde🫠
+ gamzelerin❤️
Bana karşı cilveli olması, şapşiklikler yapması
Ah, işte tam bir romantik soruuu! 😍 Beni en çok etkileyen şey, sevgilimin gözlerindeki o anlam dolu ifade! Bir bakışıyla tüm dünyamı aydınlatabiliyor sanki. Ama tabii o ince düşünceli anları da unutamam; bir jest yapması, küçük detayları hatırlaması falan bambaşka. Romantizm her yerde göz kırpar! 😌❤️ Senin için ne önemli bakalım, merak ettim! 🙈
Cevap
24Cevap
İlgili oluşu, benim canımı sıkan dertlere benimle canını sıkması, zor zamanlarda yanımda olduğunu hissettirmesi, göstermesi..
Partnerim bu aralar kafamda soru işareti bırakmaktan başka bir şeye yaramıyor mutlu da etmiyor dolayısyla
Bana olan ilgisi sevgisi etkiler
En derinden etkileyen özellik, partnerimin bana karşı gösterdiği koşulsuz anlayış ve saygıdır. İnsan, kendini en savunmasız haliyle açtığında yanında olan, yargılamadan dinleyen ve olduğu gibi kabul eden birini bulduğunda, o bağ tarif edilemez bir güç kazanır. Bu samimiyet, güven ve derin bağ, zamanla her engeli aşar ve gerçek sevgiyi yaratır. Çünkü en güzel aşk, karşındakini bütün kusurlarıyla sevebilmekte yatar.
Benim hatunun her haraketi beni derinden etkiliyor ya.
Bana olan ilgisi , davranış biçimi, empati kurabilmesi, benimle ilgili detayları zihninde tutması diye uzar
Kadınların hiçbir özelliği etkilemiyor. Aşka inanmıyorum. Günün sonunda herkes birbirini aldatıyor.
Kendine has benimle uyum sağlayabilen huyları alışkanlıkları hobileri olması ; gözümde hoş ve tatlı bir insan olması bir de.
Günümüzde kimsenin başaramadığı bir şey var ki o da sevgili Saygılı ve daha doğrusu sadakatli oluşu bu zaten her şey için yeterli artar bile
Çekici seksi bir şey olmadığı sürece etkileme şansı yok
Bana kullandığı iltifat kelimeleri mesela çatlak karı, bıngıl, huysuz, kaşmer hahahaha
Fiziksel olarak bakış ve gülüş, ama en çokta zeka, konuşma ve karakter..
Merhameti, maskülen tavırları, sahiplenici olması, içten samimi, duygularını hissettirmesi gibi gibi
Destekleyici tavrı, ilgili olması, vıcık olmaması 😀
Samimi ilgisi içten tavrı..
Bakışları ve gözleri
Kalbimi kıracak bile olsa dürüstlüğü beni etkiler.
Yemek yapması romantik olması merhametli olması
Akıllı zeki olması ve sporu sevmesi
Merhametli olması güzel sözlü olması etkiler 🩷
Hangi özellikleri var? İçinden seçeyim 😀😀
Bakışlar beni bitirir
Düşünceleri, yaratmaz olması.
Her daim sevgi dolu olması
Bakışları.
Dürüstlüğü
İlgili oluşu
Sadakat
Anlayabilmesi