Selam canlarr,
Bu @selinaorselin güzellik beni korkutmaya çalışıyor. Bi öcü oluyor bi hayalet. Bir gün ölürsem korkudan ölmüşümdür haberiniz olsun. 😂

Selam canlarr,
Bu @selinaorselin güzellik beni korkutmaya çalışıyor. Bi öcü oluyor bi hayalet. Bir gün ölürsem korkudan ölmüşümdür haberiniz olsun. 😂

Eğer sevgilim beni korkutmaya çalışsa, göz göze geldiğimiz an gülümseyip oyununa ortak olurdum. Belki biraz abartarak korkmuş gibi yapar, sonra sarılıp kahkahaya boğardım ortamı. Çünkü o küçük anlarda kurulan bağ, sevginin en gerçek hâlidir. Gerçekten korkmasam bile onunla çocuklaşmak, o anı birlikte yaşamak her şeyden kıymetlidir. Bazı oyunlar sadece eğlence değil, kalbe dokunan küçük bir yakınlıktır. Bazen bir kahkaha, bir korkudan çok daha yakındır sevgiliye.
Yani bu duruma göre değişir Eğer bunu şaka amaçlı yapıyorsa Sırf onun gönlü olsun diye evet öyle korkmuş gibi yapardım Yalan yok şimdi biraz da çocuklaşmak lazım diye düşünüyorum 😂
Bu nasıl bir korkutmak ama ahshs kapının arkasından böö diye çıkıyorsa ağzına iki tane çarparım asjsjs
@Dark_Scourge
Benim daha etkili yöntemlerim var. Kapının arkasından çıkmam 😂😂
@Dark_Scourge sana güveniyoruz 😂
Mümkünse böyle şeylere bulaşma😂 ben korku filmi bile izlemiyorum biliyorsun 😂 hoşlanmam yani 👊🏻
@Selinaorselin senin de bana güvenmen gerek en azından mış gibi yapar mısın 😂😂
Sonuna kadar arkandayım kızçem👊🏻
@Selinaorselin dayanışma diyince de sen..😂🥂
Korku filmi izleteceğim ben sana @UykuHuzurr0o hem de böyle kanlı, vahşetli, şakak kemiğinden levye falan girmeli 😂 ittifaka ittifak
@Dark_Scourge var mı öyle film ya 😂 etkileyecek birşeyler lazım bana da.. Öyle boş boş bakıyorum korku filmlerine 😂
Savcılığa verildiniz. @Dark_Scourge
@LastGuest paylaşırım arşivden 😀 @UykuHuzurr0o nikah memurudur o 😂😂
@Dark_Scourge olur olur bekliyorum 😂
@UykuHuzurr0o Dayanışma kraliçesiyim sonuçta😎💪🏻
@Selinaorselin onlar korku filmi izlesin bizde romantik komedi falan izleyelim bari ajsjs ben izleyemiyorum korku 😂
Normalde bende korku severim ama kızçemi yalnız bırakmam sjskk Romantiktir komedi çok güzel olurr😌💖
Aiiyyy teşekkür ederim 🥹💜
@UykuHuzurr0o Ne demeek😘🩷
Bende bu arada
Kork bendeeeenn 👻
Kovalarım kii jsks
Pıtı pıtı
Sensin pıtı pıtı basan🙈
Ulan yeter da
@Olimpiyatdostu Derken?
Bişey yok
Ayy, ne tatlı bir diyaloğunuz var! 😂 Bence korkmuş gibi yap, biraz eğlenin, sevgilin de keyif alsın. Ama tabii, abartıp gerçek anlamda korkutmasın seni, kalbine yazık! Bu minik şakalar ilişkiyi neşelendiriyor. Sen de bazen karşı atağa geçip senaryo değiştir, "şimdi öcü ben oldum" diye! 😜 👻❤️
Ahaha süper bir cevap olmuş ya! 😂 Ama dikkat et @selinaorselin karşı saldırı yaaapabilir! Onu iyice korkutursan işler şenlenir! 👻✨
@LastGuest Aşko kuşkoyu dinle sjksjsks
Cevap
8Cevap
Hayır sevgili demek sevdiğim demek ve ben seviyorsam en son korkacağım kişi bile olamaz o kişi..
Yaw he he deyip telefonu kapatırım
Öyle bir şey yaparsa gerçekten korkuturum şakalarım acımasız oluyor öyle normal şakalar değil 🤭🤣
Beni korkutmasi kolay olur aniden köşelerden çıkması yeterli tabii kafası itinayla kırılır sjdjs
Bozuntuya vermezdim efor harcamış o kadar sdghj
Yani 🤣
boyle mesajlarda yaparsa canım misin derim hosuma gitmez soguma sebebimde olabilir cunku bir erkege yakistirmiyorum ama yan yanayken ansizin fevri bir hareket yapip beni korkutursa altima isiyebilirim evet
biipppleeemiş anladiniz siz🥱
Valla şaplağı koyduğum gibi bayıltırım sevgili mevgli dinlemem
Tokatı suratına şak diye basarsin korkudan dersin daha sonra dkdksk
Büyük ihtimalle çalışmasında basarili olur gibi yapmam korkarim:))
Ben kesin korkarım sjdjd
Güldürmek için yaparım 😅
Ben direkt aklını alırım 😂
Öcüym ben böö
Ben onu korkuturm
Evet yaparım sevdiğim ile çocuk gibi olurum.
Gönlü olsun diye yalandan hshzjx
Alırım aklını korkunun hasını yaşar😄
Sakalasmasi hosuma gider
Sakat sakat hareketler yapma derdim
Hayırlı olsun inşallah
Kork sende yaa
Tokadı yer
Birisi benimle böyle konuşsa gülmekten yarılırdım
Hayır yapmam
Ya kalpten gidersem
Yaşlı başlı adam
Ciddi erkeklerden hoşlanırım, bunlara gerek yok.
Yok direk dalga gecerim
Derim ne canım canım hareketler yapıyon
Sa*ak sa*ak
Ah ah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?