Eski sevgli sorunlari?

Eski sevglimle ayrilali 1 ayi gecti. Cok inisli cikisli bi iliskimiz vardi ve her seferinde ben kurtarmak zorunda kaldim. En son ameliyat oldgunda yaninda olmak istedim gelme dedi bana. Bende dayanamadim ayrildim. Annesi de zaten beni svmemis anladigim kadariyla ve kendi de istemiyormus zaten. En son bizim iliskiden once bi arkadasligimiz da vardi gel yuzyuze konusup oyle vedalasalim dedim. Kabul etti. Normalde konusurken yuzume dahi bakmadi. Bende bana bakarmisin dedim haramsin sen bana dedi. Namaz kilmaya baslamis gecmisi onun icin pismanlik olmus. Bizim Şu an biarada olmamizda mumkun degilmis, unutmaya caliscakmisim duygularini sordugumda buna yanit veremem dedi. Anladiginiz uzere dine yonelmis yonelsin bu problem degil. Ama ailesinin baskisiyla yanlis kararlar anlamasindan korkuyorum ve ben hala onu cok seviyorum. Donsun istiyorum ne yapmak lazim blmiyorum yazin demeyin helalligimi verdim hoscakal dedim kendine kotuluk yapma kimsenin agziyla sakin is yapma dedim. Onun mutlulugu icin hayatini perisan etmesini istemedigim icin. Bu arkadasimiz pisman olur mu. Onceden icen biriydi. Benim icin bunlarin bi sakincasi yokti ayda yilda icilmesi beni rahatsiz etmiyordu yani. Donsun istiyorum doner mi🥺🥺🥺
Eski sevgli sorunlari?