Merhaba herkese, 1 senelik bir ilişkim var. Aramızda 15 saat mesafe var yani uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Yeni mezun oldu ve çalışmıyor. Bana açık açık durumunun olmadığını olsa yapmaz mıyım dedi. O yapmaz mıyım dediği şeyler ise şunlar bakın. Şimdiye kadar 5 kere görüştük ve beşinde de ben gittim yanına. Durumunun olmadığını söylediği için her seferinde okey dedim ve kalktım gittim ki şu an bende çalışmıyorum. Her neyse buna eyvallah dedim. Her gittiğimizde ne yapalım diyorum yani 15 saatlik yoldan sırf onu görmek için 4 5 günlüğüne gitmişim bana sen bilirsin sen söyle diyor. Her neyse ona da okey dedim. Arkadaşlar biz 1 yıldır sevgiliyiz ve bir kere bile bir akşam yemeği yemedik. Bana bir kere içinden gelerek bir şey almadı. Maddi olarak çok beklentim yok ufacık bir şey, beni düşündüğünü gösteren bir şey bile yeterdi ama yok. Kalkıp onca saat yanına gidiyorum yemek yediğimizde dahi ben ödüyorum her şeyi. Asla lafını yapmıyorum ona ama benimde bir şeyler istemem beklemem yanlış mı? Bir gün bile hazırlan şuraya gidelim güzel bir yer biliyorum bile demedi ya bu bi park bile olur. Ben 15 saat yoldan geliyorum ve yaptığımız max şey ne biliyor musunuz bir kafede çay içmek. Maddiyat düşkünü gibi görünmek istemiyorum ama bir ilişkideyken ufak da olsa bir şeyler bekleyemez miyim. Bir çiçek almak zor mu. Çiçeği geçtim ben senin 24 senedir yaşadığın yere geliyorum şurası güzel gel gidelim demek zor mu, hiç mi bir yer bilmiyorsun? Bir akşam yemeği bile zor mu yani? Örneğin ben kendime parfüm alırken çok beğendiğim bir kokuyu da ona aldım özel gün falan değildi. O böyle bir şey asla yapmadı bu zor mu? Sadece kafe aktivitesi dışında hiçbir şey yapmıyoruz. Hiçbir şey. Bu normal mi, lütfen yazın kafayı yemek üzereyim
Gizli Üye(25-29)1 yılMerhaba,
Bu durum normal değil. Sen 1 yıldır uzakta olmasına rağmen hep gidiyorsun, o hiç plan yapmıyor, küçük jestler bile yapmıyor. Maddi olarak zor durumda olabilir ama en azından bir kez bile “şuraya gidelim” dememesi, çiçek almaması ya da seni düşündüğünü gösteren küçük bir şey yapmaması sevgisiz ve umursamaz bir tavır. Senin beklentin çok doğal, bir ilişkide küçük şeyler bile önemli. Eğer bu şekilde devam ederse sen üzülürsün. İletişim kurup duygularını açıkça söylemen lazım. Karşındaki kişi ilgisini göstermiyorsa, ilişkiyi gözden geçirmek gerekebilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı şeyi eskiden bende yaşamıştım
Bu hissettiklerini önce uygun dille ona açıkça anlat
Eğer anlamıyorsa uzaklaş mesafeli ol
Bazen biz çaba gösterince daha çok seviliriz kıymetimiz bilinir sanıyoruz ama öyle olmuyor maalesef
Nasıl olsa bu kız elimin altında ben yapsam da yapmasam da zaten yanımda duruyor kanatkar ve beklentisiz diye düşünüp fazladan bisey yapma gereği duymuyor çünkü herşeyi sen yapınca pek de düşünmüyor maalesef
Uzaklaşmanı ve onun senin için çabalaması için alan bırakmanı tavsiye ediyorum bu detayda yazdıklarını önce ona anlat uygun dille
Sonra ise geri çekil yanına gitme , az mesaj yaz onun aramasını bekle mesajda konu açma plan yapma sürpriz yapma sadece kendi hayatına odaklandığını ve kendi hayatını dolu dolu yaşadığını ona paylaştığın storylerden göster
Süslen püslen çık gez dolaş kaybetme korkusu yaşasın kendine çeki düzen vermesi için
Sen maddi manevi bişeyleri üstlendikçe maalesef karşıdaki her zaman çabasız ve ilgisiz olmaya devam edecek
Aynısını ben kendim yaşadım yıllarım geçti onunla son zamanlar artık buna bir dur dedim Aynı senin gibiydim maddi manevi herşeyi sırtlanmış onun çabasız hallerini gördükçe sinir oluyordum
Geri çekildim konuştum açıkça sonra saldım mesafe koydum ama hiç bir işe yaramadı çünkü beni sevmiyordu öyle alışmış ki hiç bir çaba olmadan bir dal çiçek bile getirmeden ilişkiyi yürütmeyi alışmış , ince düşünüp de ufak bir sürpriz yapmak ona zor geldi yavaş yavaş koptuk çünkü sevgisi bana karşı tam değilmiş onu anladım
Ya tamamen uzaklaşırsınız ya da kendine çeki düzen vererek senin için çaba gösterir hatasını farkeder belki
Bence hem de denemiş olursun unutma sen çok değerlisin ve herşeyin daha güzelini hakediyorsun
Önüne dünyaların serildiği kızlar var bizim onlardan hiç bir eksiğimiz yok ne kadar kanatkar olup yetinirsek ufacık bir hediyeyi bile çok görüyorlar onu bile yapmaz hale geliyorlar artık ben böyle olmamaya karar verdim
Hayatta en önemli şey kendimiziz ❤️
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada yaşlar kaç
1 yılAsla normal değil sen kendini çok yoruyorsun. Bir kere uzak mesafe ilişkisi çok saçma bu zamanda, aldatmama ihtimali çok düşük. Ayrıca sen bir ilişkide beklentiyi ne kadar düşürürsen yükselteni görünce seni hemen terk eder. Erkeklere pek iyilik yaramıyor o yüzden kendinden ödün verme, parası yoksa çalışsın neden çalışmıyor engeli mi var? Kaldı ki bu zamanda engeli olması bir bahane değil her yer işe alıyor. 1 senede bir çiçek bile koparıp getirmediyse ondan bir cack olmaz. Kendini boşa üzme ayrıl gitsin çünkü sana değer vermiyor. Maddiyatla ölçülmez bazı şeyler ama seni heyecanlandırıp gel bu sefer ben ödeyeyim diyebilir hiç mi arkadaşı yok borç alacağı? Seni kullanıyor kendini kullandırma
00 Yorumla
1 yılYazmak söylemek çok kolay şeyler.. Önemli olansa eylemlerdir...
Bir iliskiyi güzel tutan şeyler karşılıklı özen istek çabalamak vs gibi etkenlerdir.. Bu ilişki maalesef fazla gitmez.. Çünkü her insan önemsenmek önem duyulmak ister.. Senin işin zor bu arkadaş maalesef baya bir odun.. Yani o kadsr yoldqn geliyorsun seni düşüneceği bi'ca vakti var.. her şey para degil.. Bazen ufacik bir değerli hissetmek her şey önemli.. Bence yolları ayır.. Sana çaba harcamaya biri için zamani harcama :))
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım ya, hislerin öyle net ki satırlarında, seni o kadar iyi anlıyorum ki... Böyle bir ilişkiye ciddi zaman ve emek veriyorsun ama karşılığında heyecanını paylaşan ya da minik jestlerle seni özel hissettiren bir şey görememek üzücü olabilir. Beklentilerin bana hiç büyütülmüş ya da abartılmış gibi gelmedi, çünkü gerçekten emek verilen bir ilişkide küçük jestler, güzel bir plan ya da "bak ben seni düşünüyorum" hissi insanın kalbini ısıtır.
Evet, maddiyat hayatın bir parçası ama bahsettiğin şeyler tamamen duygu yoğun bir ilişkiye dair temel şeyler. O "ne yapalım, sen bilirsin" cümlesi bile bazen can sıkabilir çünkü inisiyatif almak insanı daha özel hissettirir. Ona açıkça, kırmadan ne hissettiğini güzelce anlatmayı deneyebilirsin belki. Belki fark etmiyordur, belki de üstesinden gelemeyeceğini düşündüğü için kaçıyordur. Ama içindekileri söylemek, bazen ikinize de iyi gelebilir. Sana koca bir sarılma gönderiyorum buradan! Unutma, değer görmek her zaman hakkındır. 🌸💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır değil planlı olmayan erkek sevmiyorum buda beni hayatında bir yere koymadığı anlamına gelir çünkü
Yani şu anda sadece benimle eğleniyor ve aklında başka hedefler var demek tir00 YorumlaSen fazlasıyla fedakarlık yapmışsın, hep ödün vermişsin. Bu sağlıklı bir ilişki değil. Ben senin yerinde olsam böyle bir ilişkiye devam edemezdim. Bu tarz bir ilişki bana göre değil. İyice düşün.
00 Yorumla
1 yılBoşuna yaşıyor gadası
00 Yorumla
1 yılyani herseyi tek sen planlayarak yapiyorsan sen onun gozunde enayisin seni kullaniyor gibi hissettim herseyi sen yapiyormussun sizin iliskiniz karsılıklı degil sadece tek tarafli bir iliskiden ibaret cebinde 2-3 parasi olmayan acliktan agzi kokan birisinden daha ne bekliyorsunki sana faydasindan daha cok zarari dokunuyor bence ve kendi zahmet edip gelmiyorda ayagina kadar seni cagiriyor boyle iliski yurumez
23 Yorumla- 1 yıl
Seviyormuş öyle deme
- 1 yıl
bu sevmek degil sevmekten daha cok somurulmek daha dogrusu kendi cikarlari icin menfaati ugruna konusuyor onunla ben hic burada ask falan gormedim
- 1 yıl
Bence de aşk yok
1 yılZaten her şeyin farkındaymışsın ama ilişkiyi kendin sürdürmüşsün. Uzak mesafe ilişkisi de böyle zaten hiç kimse net olmaz, bir şey anlaşılmaz. Ama seni önemsemediğini göstermesi için daha ne yapmasını bekliyorsun bilmiyorum. Seven erkek bir şekilde para bulurdu o da yanına gelirdi. Onun ki hep bahane.
00 Yorumla
1 yılErkekler için bulunmaz hint kumaşısın😂 Çocuk prenses gibi ekmek elden su gölden ohhh rahatı iyi😂 ikişkideki dişi eril dengesi şaşmış onu geçtim sen ilişkinin direkt hamalı olmuşsun yani ilişki bile değil bu hamallık
10 YorumlaBöyle bir sevgi tek taraflı bir sevgi olur. Anlattıklarına bakılırsa sen bir odunla sevgili olmuşsun ve bütün bu olanlara rağmen senin bu ilişkiyi devam ettirmen de ilginç. Ne gibi bir beklentin var?
00 Yorumla
1 yılNe sacmalayacak diye düşünürken içim gitti okuyunca sana destek tam destek sonuna kadar haklısın onun g. otune tekmeyi vursan da sonuna kadar haklısın bu m. all seni haketmmiyorr
00 YorumlaBenim gibi sevgilisi bir ot olan biri daha çıktı demek ki.. sana tavsiyem o ottan ayrıl yoksa üzülen sen olacan, benim gibi
00 Yorumla
1 yılSizde roller değişmiş. Alma verme dengesi bozulmuş. Tabi ki plan yapmaz.
00 Yorumla
1 yıladam parayı görmeyen bir kadın olabileceğine inanamıyordur biraz silkele düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok yanlış yapıyorsun. Gerçekten çok erdemli bir hatunsun, tebrik ederim seni. Fakat erkek de borç harç bişeyler ayarlar. Hepimiz parasız beş kuruş olmadan sevdiğimiz hatunu güzel mekâna götürdük yani. Yüzümüz eğildi birilerine, mahçup olduk ama olacak o kadar yani, yeme niyetinde olmayan hatunu ne yapar eder prenses gibi el üstünde tutarsın.
00 Yorumla
1 yılGel ayrıl sevgılı olak nolur 🤣🤣el bebek gül bebek yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGerçekler acıtır ama tamamen cinselliğe dönük bir ilişki bu. Genellikle senin canını yakacaktır. Olmaz bu çocuktan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTamamen senin hatan burada bize niye soruyorsun anlamıyorum
05 Yorumla
Soran1 yılNedir benim hatam
Cevap sahibi1 yılHerşeye evet demen eyvallah demen hangi kız senin gibi herşeyi kabul eder
Cevap sahibi1 yılVe merak ediyorum niye bu zamana kadar sürdürdün
Soran1 yılYani seviyorum diye ve durumum yok dediğinde sorun değil dediğim için benim hatam öyle mi? Bunun tam tersini yapsam bu sefer de paracı olacaktım
Cevap sahibi1 yılBak ben paraci demiyorum farkındaysan sana hak veriyorum o konularda da ben neden uzatiyorsun anlamıyorum sevmek için neden düşünüyorum yok yani tek taraflı bir ilişki gibi ve hala sürdürmek mantıksız
1 yılÇok haklısın bence kendini bu kadar düşürme..
10 YorumlaSal bunu boşa kürek çekiyorsun
00 YorumlaBazen se sen yap planı, hayatınız renklenir.
00 Yorumla
1 yılHaklisin ne anlatilabilir uzun uzun
00 Yorumla
1 yılSenin gibiler akıllanmaz
Hep aynı şeyler00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa sen banada gel iyiymiss
00 YorumlaNormal
00 YorumlaYoluna bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayNormal değil sevmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNormal değil tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGerçekleri sen mi görürsün ben mi gözüne sokayım?
00 Yorumla
1 yılUzak dur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar