Plan yapmayan erkek normal mi?

Merhaba herkese, 1 senelik bir ilişkim var. Aramızda 15 saat mesafe var yani uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Yeni mezun oldu ve çalışmıyor. Bana açık açık durumunun olmadığını olsa yapmaz mıyım dedi. O yapmaz mıyım dediği şeyler ise şunlar bakın. Şimdiye kadar 5 kere görüştük ve beşinde de ben gittim yanına. Durumunun olmadığını söylediği için her seferinde okey dedim ve kalktım gittim ki şu an bende çalışmıyorum. Her neyse buna eyvallah dedim. Her gittiğimizde ne yapalım diyorum yani 15 saatlik yoldan sırf onu görmek için 4 5 günlüğüne gitmişim bana sen bilirsin sen söyle diyor. Her neyse ona da okey dedim. Arkadaşlar biz 1 yıldır sevgiliyiz ve bir kere bile bir akşam yemeği yemedik. Bana bir kere içinden gelerek bir şey almadı. Maddi olarak çok beklentim yok ufacık bir şey, beni düşündüğünü gösteren bir şey bile yeterdi ama yok. Kalkıp onca saat yanına gidiyorum yemek yediğimizde dahi ben ödüyorum her şeyi. Asla lafını yapmıyorum ona ama benimde bir şeyler istemem beklemem yanlış mı? Bir gün bile hazırlan şuraya gidelim güzel bir yer biliyorum bile demedi ya bu bi park bile olur. Ben 15 saat yoldan geliyorum ve yaptığımız max şey ne biliyor musunuz bir kafede çay içmek. Maddiyat düşkünü gibi görünmek istemiyorum ama bir ilişkideyken ufak da olsa bir şeyler bekleyemez miyim. Bir çiçek almak zor mu. Çiçeği geçtim ben senin 24 senedir yaşadığın yere geliyorum şurası güzel gel gidelim demek zor mu, hiç mi bir yer bilmiyorsun? Bir akşam yemeği bile zor mu yani? Örneğin ben kendime parfüm alırken çok beğendiğim bir kokuyu da ona aldım özel gün falan değildi. O böyle bir şey asla yapmadı bu zor mu? Sadece kafe aktivitesi dışında hiçbir şey yapmıyoruz. Hiçbir şey. Bu normal mi, lütfen yazın kafayı yemek üzereyim

Plan yapmayan erkek normal mi?