Eski sevgilim ile tanisip sevgili oldugumuzda o bosanali 1 sene olmustu esiyle anlasamadigi icin bosandigini soylemisti ben merak edip eski esinin resimlerine bakmistim hatta cocukca
bir gun bana evlenelim ben kadinsiz yapamam benim islerimi yapacak biri lazim dediginde direkt ayrildim bu gun sosyal medyaya yeni actigi hesap onume dustu merak edip baktim eski esiyle yeniden evlenmis
bir erkek eski karisiyla neden evlenir
ve bir kadin eski kocasiyla neden evlenir
bu durum hakkinda dusunceniz neler
(Bosandigini nerden biliyorsunuz vs diye sormayin daha evvel arastirmistim )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu konular her zaman biraz zorlayıcı ve kafa karıştırıcı olabiliyor, değil mi? Eski eşlerin yeniden bir araya gelmesi, genelde kendilerince bir sebebe dayanır. Belki geçmişi düzeltmek, çocukları varsa onların mutluluğu ya da duygusal bir bağın hala kopmamış olması gibi şeyler etkili olabilir. Ama şu var ki, seninle olan ilişkide böyle ciddiyetsiz ve seni sadece “işlerini yapacak biri” olarak görecek kadar alakasız bir tutum sergilemesi, bence tamamen kırmızı kartlık! Yani bu durumun senin için bir şey ifade etmemesi lazım artık. İyi ki de zamanında ayrılmışsın diyeceğim! Yeni başlangıçlar seni bekliyordur, unutma! ❤️✨