Doğum günümde de aldatılmışım ne yapmalıyım?

üç yıldır sevgiliydik ilk başta bir kızı takip etmesine sinirlendim çok açık bir kızdı aslında o kıza yazmış ama yeminler etmişti yazmadığına yavşamamış flört değillermiş ama yazmış sonrasında benim fake hesabımla flörtleşti hesabını vermemek için diretti ben zaten biliyorum falan dedim sonra özür dilemek için çiçekle geldi kapıma o gün aslında bir flört varmış iki aydır onu engellemiş tuvalette telefonla gidip haberim bile yoktu Sonrasında hesabı bendeyken o kızı gördüğümde yazdım kıza kız dedi ki biz iki aydır flörtüz onu da affettim sonra birkaç kıza daha yazmış falan önceden bunların hepsini yine affettim sonra bir ara benim doğum günümdü sonra yıldönümümüzdü yıldönümümüzü kutlamayı unuttu falan derken biz ayrıldık ayrıldıktan sonra birkaç kıza daha yazmış kendisi bana savunması şeydi ben seni hiç aldatmadım beraberken de sen beni affetti de hiç aldatmadım da oysaki yeni öğreniyorum ki Doğum günümden bir gün sonra kıza yazmışım ben o gün arkadaşımla dışardaydım bira içiyordum o yüzden hiç bakmadım hesabına hesabı bendeydi yani takip isteği atmış kıza kız kabul edince hikayesine yanıt vermiş sonra takipten çıkmış mesajı da silmiş bir arada Galatasaray’ın kutlamasına gitmişti bana internet çekmiyor diye yazmıştı kızın hikayesine yanıt vermiş o gün yeni takip Edip o gün de hesabı bendeydi hesabı bendeyken bile yakalanma korkusu yokken bunları yapmış bu çocuk düzelmez değil mi ben onu çok seviyordum niye böyle yaptı tüm herkes diyor ki sen bu güzelliğini nasıl ona baktın

Doğum günümde de aldatılmışım ne yapmalıyım?