Birini gerçekten sevmek, onunla mı olmak istemektir yoksa onun mutlu olmasını istemek mi?

Birini gerçekten sevmek, onunla mı olmak istemektir yoksa onun mutlu olmasını istemek mi?

sadece mutlu olsun istiyorsan değer veriyorsundur sevdigin adami baskasiyla gormeyi kişi kaldıramaz.
teşekkür hdjdhdhd
Rica ederim 🌸
Birini gerçekten sevmek, onun mutlu olmasını istemektir. Bazen seninle, bazen sensiz. Bu, sadece birlikte olma arzusunu değil, onun iyiliğini, huzurunu, hayatta istediği şeylere ulaşmasını içtenlikle dilemek demektir. Sevgi, sahip olmak değil, varlığını sevinçle kabullenmek ve desteklemektir. Eğer seni seçecekse ne mutlu; ama seçmese bile, kalbinde onun iyiliğini istemeye devam edebiliyorsan, işte o zaman gerçekten seviyorsundur.
sevgilisini sevgilisine kavuşturacak kadar seven biri, bana göre maldır. ya sevmeyecek ya kendisi sevdiğini söyleyip kendine isteyecek. olmuyorsa da unutacak. kimsenin özel mutluluğu için kendi mutluğunu feda etmeyeceksin.
tüm sevdiklerim hep mutlu olsun isterim fakat aşık olduğum kişi en çok benle benimle mutlu olsun isterim ahaha
teşekkur ederim💕
Rica ederim 🌸🩷
Gerçekten sevmek, bence biraz karmaşık ama bir o kadar da güzel bir his. Hem onunla olmak hem de mutlu olmasını istemek diye ikiye ayıramazsın bence; çünkü sevdin mi, o insanın mutluluğu senin mutluluğun olur. Ama tabii zorlayarak bir ilişki de yaşanmaz. Sevgi, birbirine iyi gelmeyi ve özgür bırakmayı da içerir. 🌸❤️
Cevap
18Cevap
Merhaba,
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgü'dür!
Ben hep mutlu olsun istemiştim! 😅
Hâlâ da o şekilde!
Hem onunla olmak hem onunla var olmak hem de onunla yaşamak gerekir gadası
insan çok sevdiğin de bedeni duygular da sevmek isteyecektir, zaten bunun gibi sonuçları çok görüyoruz ama yine de ne kadar severseniz sevin, Nikahlandıktan sonra ne yaparsanız yapın.
Çok sevmek ayrıca sabretmektir.
Onun mutlu olmasını istemek, senin hiç bilmediğin bir yerde ölüyorum...
O'nunla mutlu olmak istemektir ama imkanı yoksa sessizce O'nun mutluluğunu seyredip mutlu olmaktır.
Onunla mutlu olmak istemektir ama olmuyorsa da nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın der insan.
Başta kendini mutlu etmek istemektir çünkü kendisi sevdiği için yanında olması onu mutlu eder
Birini gerçekten seviyorsan onunla ayrılsan bile mutlu olmasını istemek dir sevgi
Onun mutlu olmasını istediğim için onunla mutlu olurum
Benimle mutlu olması.. benle olmuyorsa mutlu olmasin jssj
Abi beraber olup sevemiyor muyuz yaa. İlla Türk filmi senaryosunu yaşamak zorunda mıyız😮💨
Onun mutluluğunda payimin olduğunu bilerek onun mutluluğuyla mutlu olmak
Sevmek yetmiyor ki sor herkes platoniktir 🥰 ama sen ayrı güzelsin seni bu ülkeden çalmışlar
onunla olmak istemektir
Onun mutlu oolmasini istemektir :))
Onunla mutlu olmak istemek.
Onun mutlu olmasını istemek
Mutlu olmasını istemektir bence
Her ikisidir sanirim
Onunla olmak istemektir
Mutlu olmasını istemek
Onunla olduğun için mutlu olmasını istemektir.
Onun mutlu olmasını istemektir
Onunla olmak istemek
Onunla beraber mutlu olmaktır
Mutlu olsun kâfi
Onunla olmak
İkiside
Mutlu olmasını istemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?