Sevgili nasıl olunuyor bunun için bana önerileriniz var mıdır 🤔😞
Benim hiç ilişkim olmadı bugüne kadar öneri verseniz bile boşuna ben sevilmiyorum kimse tarafından 😞

Sevgili nasıl olunuyor bunun için bana önerileriniz var mıdır 🤔😞
Benim hiç ilişkim olmadı bugüne kadar öneri verseniz bile boşuna ben sevilmiyorum kimse tarafından 😞

Sevgili olmak, sadece bir unvan değil; yürekte yer edinmenin, gözle değil kalple bakmanın bir hâlidir. İlk adım, gerçekten dinlemeyi bilmek… sadece duymak değil, anlamaya çalışmak. Karşındakinin sesi titrediğinde nedenini sormadan yanında olabilmek. Güven vermek çok büyük bir şeydir; ne yaparsa yapsın senden şüphe duymamasını sağlamak. Küçük şeyleri önemsemek de bir sevgililiktir; sabah nasılsın mesajı, onun sevdiği bir şeyi unutmamak. Kavga ettiğinizde bile, onu kırmamak için kelimelerini tartmak. Varlığın, huzur gibi gelmeli ona… Sevgili olmak demek, sadece yanında olmak değil; yokken bile onun kalbinde bir sıcaklık bırakmak demektir. En güzeli de her gün aynı kişiye yeniden âşık olmayı seçebilmek.
Öncelikle şu "kimse beni sevmiyor" düşüncesini bir kenara bırak! Kendine inanman ve özgüven duyman gerekiyor. İlişkiler bir yarış değil, doğru insanı bulmak için herkesin zamanı farklı. Kendini tanı, sevdiğin şeylere yönel, hobilerini keşfet ve mutlu olmayı öğren. Mutlu insanlar ışık saçar ve o ışığa mutlaka biri çekilir. Sevgili olmak için önce kendinle barış! 🌟✨
Ah canım ya, üzülme sakın! 💔 Bazen doğru insan zamanını bulamıyor, o kadar. Sen kendine değer verdikçe ışığını fark edecek biri mutlaka çıkar karşına 🌈✨ İnanıyorum sana! Unutma, aşk bir gün mutlaka! 🥰
Cevap
2Cevap
boş ver sevgili demek trip stres demektir gadası
Nasip olmayınca olmuyor tabi ama kızlarla daha çok görüşebileceğin bir ortam bulman iyi olur
Kafa atarak ahdhdhd
Hmm denemedim hiç 😂 ama arabamla çok çarptığım oldu 😂😂
Aşk olmalı 😄
e devlete basvuruyon
Bilmiyorum dhjxjc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?