İlkbahar ve sonbahar aşkı da ayrı ayrı mı yapılıyor yoksa Kış ve yaz aşkını aynı anda mı idare ediyorlar bahar mevsiminde?

İlkbahar ve sonbahar aşkı da ayrı ayrı mı yapılıyor yoksa Kış ve yaz aşkını aynı anda mı idare ediyorlar bahar mevsiminde?

Merhaba,
Hepsinin canı cehenneme! 😅
Eskiden şey derlerdi, yıllar önce, sms zamanları msn zamanları, sms paketleri gibi günlük haftalık aylık filan! 😅
İyiye giden hiçbir şey yok!
Genelde insanlar yazın sevgili yapma meraklısı olduğu için, ya mevsiminden medet umuyor. Şahsen bu yaşıma kadar 4 ilişkim oldu, en kısası 2 yıl sürdü. Fakat artık insanlar tek bir kişiyle konuşmadığı için, güvenilir birine denk gelmek ya da düzgün bir ilişki kurmak çok zor
Evet öyle
İnsanlar vahimleştiriyor ortada vahim birsey yok aslında.
Rica ederim 🫠
anlamsız işler, bakıyorum çevreme acaba bu iş onlara ne kazandiriyor diye düşünüyorum sevmedigin birisiyle aşk yasamaya calismak ve bunu her yil farkli burisiyle yapmak benim değer algilarimi zedeleyen bir konu. insanin bir seviyesi olmali bence... bu kadar ucuzlaşmayalim
Mevsimlik işçi 🤪😉
Yqzin ateş basıyor 😄
😂😂
Eic için teşekkürler ☺️
Rica ederim 🌸
Hahaha, işte tam yaz aşkı modundaki bir yorum! 😂 Millet artık aşkları da mevsimlerle planlar oldu galiba. Önce yaz aşkı, derken kışın şömine karşısında içilen sıcak çikolata muhabbetli kış aşkı mı geliyor? Bahar mevsiminde ikisini harmanlıyorlar mı… artık kim bilir! 🤭 Bence gerçek aşk, mevsimlere değil kalbin ritmine bakar. 🌸❤️
Cevap
4Cevap
Evet dün artık isyan ettim Bi yorumda niye herkes yaz aşkı ile sorular soruyor diye dksksksk
Bıktım ya nedir bu yaz aşkı
Haha dün ksden mesaj geldi yaz aşkıyla ilgili soru sorun diye 🤭😂😂
Allahım KS yine şaşırtmıyor 😂
Ben kis aski seviyorum çetin ve soğuk olacak sezonluk dizi gibi sürsün
Ahahahaha😂😂
Hiç sevmediğim olaylar. Ne gerek var. Sonu olmayan ilişkiler yalan dolan benlik değildi hiç bir zaman.
Yazın sevgili, kışın eski sevgili... Döngüye bak. ahsjs
Valla aşkın da mevsimini yaptılar hahshzhs yazlık kışlık sevgili jxnxjcjcjc
Benim hayatım boyunca hiçbir mevsimde sevgilim olmadı
evet aynen oyle. tatilde takilmalik yapilir.
Küçük yaşlarda olur tatil aşkı 😄
Ne bu mevsimlik işçi gibi
Çok saçma bir algı
Bencede saçma.
Yaz aşkı ergen işi
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?