Bence birisi önce gelmemeli, çünkü kulvarları farklı. Yani atıyorum birisi meyve birisi sebze.
İkisinin de yeri ayrı, o yüzden ikisi de önce gelir veya ikisi de önce gelmez. Hatta buna aile veya akrabayı da dahil edebiliriz. Hepsinin yeri ayrı olmalı ve ayrı özen gösterilmeli 😇
Bu kavram Aslında kişiden kişiye göre değişir Şimdi arkadaş dediğimiz kavram aslında bir insan her zaman yanında olan kişi olarak eskiden beri görülür sevgiliyse sonradan hayatına gelir Yani bunu ben de söylemiyorum hep eskiden beri bu şekil söyleniyor Eğer benim uzun süredir bir arkadaşım varsa ve sevgilim dediğim kişi sonradan hayatıma girdiyse unutmasın ki ondan önce benim arkadaşım vardı daha doğrusu arkadaşlarım vardı Yani o benim hayatıma sonradan girdiği için çok da bir fazla derecede bir öyle bir olmuyor tamam önemli ama fazla derecede bir önemi olmuyor Onun için ben arkadaş demek istiyorum
Arkadaşlarım bütün zor zamanları beraber atlattığım insanlardır. İkisinin yeri farklı olsada birine fazla değer verip diğerine vermemek olmaz. sadece sevgili ile paylaşılabilecek şeyler vardır.. sadece arkadaşlarla paylaşabileceğin şeyler vardır.
Demek istediğim ikiside kıymetli... bir ortamda öncelik istenirse ikisinide kabul etmem
Ya fotoğraf efsane ya, bayıldım! 😂 Köpeklere bak, aşkın ve dostluğun özeti gibiler!
Bence bu konu tamamen senin önceliklerinle alakalı. Yakın arkadaşlar farklı bir yere sahiptir, sevgili ise başka bir konumda… İkisi karşılaştırılacak şeyler değil. Dengeli bir ilişki kurup hem sevgiliye hem arkadaşı korumaya ne dersin? Her iki taraf da seni severse, hayat şahanedir! ❤️🦋
önce sevgili gerçi sevgilisi olanın arkadaşa ihtiyacı yoktur çünkü sevgili kişinin aynı zamanda arkadaşıdır dert ortağıdır birlikte eğlendiği üzüldüğü kişidir