Kız neden hala bakıyor?

Bir kızla uzun süredir bakışıyorduk ama son bi kaç gündür bakmamaya baslamıştı benden bi türlü o istediği hareketi göremeyip sıkıldı belkide sevgili yaptı bilemiyorum. Hiç bir konusmamız olmadı kendisiyle. Sonra adını öğrenip instadan ekledim o gün kabul etmedi belki görmemiştir diye düşündüm ama isteği attığımın ertesi günü tekrar bakmaya basladı ve o bakışlardan isteğimi gördüğünü buna rağmen kabul etmediğini anladım ve akşama kadar bekledim kabul etmeyince geri çektim. Evden çalıştığımızdan şirkete ara ara gidiyoruz.2 hafta sonra şirkette bi kaç defa karsılaştık ve bu bakışlarını sürdürmeye devam etti. Açıkcası kızla konusmak istiyorum direk açılmak değil tabiki merhaba nasılsın havadan sudan konular. Ama sevgilisi varsa ters bir tepki olabilir düşüncesiyle cok yanasmak istemedim sevgilisi olup olmadığını bir şekilde öğrenip öyle konusucam. Ama merak ettiğim konu şu konusmak istese zaten instadan isteğimi kabul ederdi etmemesi konusmak istemediğinin bir göstergesi gibi ama hala bakmaya devam etmeside kafamı karıştırıyor sizce neden bakıyor

Kız neden hala bakıyor?